Zamówionych jest na chwilę obecną 471szt, a zapłaconych (pieniądze na koncie) około 180szt, ale myślę że do końca tygodnia lista zmieni kolor na zielony![]()
Zamówionych jest na chwilę obecną 471szt, a zapłaconych (pieniądze na koncie) około 180szt, ale myślę że do końca tygodnia lista zmieni kolor na zielony![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Zapłacone. Ja także apeluję o pośpiech, bo im szybciej przelejemy kase na konto tym szybciej dostaniemy zawieszki![]()
Cos zmalało zainteresowanie zapachami. Jagiel uaktualnij liste kto wpałcił kase. Brakuje jeszcze tylko pare sztuk i 500 peknie.
ja jutro wysylam kase nie mialem chwili zeby wbic na kompa jutro od rana pojdzie przelew![]()
Jeszcze..... tylko 5 i będzie 500Pytanie brzmi tylko czy wszyscu wpłacą ci się zapisali. Najgorsze, że niektórzy się ociągają a my musimy czekać!
parę godzin temu poszła kaska za 25 sztuk![]()
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
Jest już dawno 500, tylko muszę coś uzgodnić z Flatem, a jego jak na złość nie ma![]()
co to znaczy ze jestem na liscie rezerwowej ?
to, że nie załapałes sie do pierwszego składuJagiel juz to wczesniej wyjasnił. Może znów cos ciekawego napisze i zaaktualizuje liste, co by wiecej zielonego na niej było.
coraz więcej zielonego na tablicymoze juz niedługo powąchamy ...
![]()