Przypominam, że już w najbliższą niedzielę tj. 04.10.2015 o godzinie 16:00 odbędzie się cykliczny spot na parkingu IKEA!
Jak będzie ładna pogoda to widzimy się na dworze. Jak będzie padało to wjeżdżamy pod dach.
Przypominam, że już w najbliższą niedzielę tj. 04.10.2015 o godzinie 16:00 odbędzie się cykliczny spot na parkingu IKEA!
Jak będzie ładna pogoda to widzimy się na dworze. Jak będzie padało to wjeżdżamy pod dach.
to ja korzystając z okazji chciałabym podziękować Alfa-Assistance za pomocBella lata, aż miło, obudziła się
![]()
![]()
Jeszcze raz wielkie dzięki!![]()
to zapewne dzięki mojej magicznej izolacji, która pomogła już drugiej Belli![]()
Przypominam, że jutro o 19. spot w Galerii Łódzkiej.
Wybiera się ktoś na 3 nocny zlot 31 października?
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Powrócił nieco zapomniany temat grupowego hamowania. Udało się wreszcie ustalić termin. Hamowanie odbędzie się 31 października od godziny 9. w TC Performance na Zgierskiej 275. Koszt to 60 zł przy minimum 10 autach. Udało się już zebrać sporą ekipę ale zostało jeszcze kilka miejsc. Link do zapisów: https://docs.google.com/…/11FDut0UefgxPacTD8KibhJZ…/viewform
4x4 ogarniają?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no to ja bym jedno quattro plus GT i 156 dopisał - tylko nie wiem jak to logistycznie ogarnąć:-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------