Ależ oczywiście, że to żart, bo u Ciebie zapewne panele działają przez 24 godziny na dobę, 365 dni w roku - cóż to, znowu, brat, znajomy, Ci powiedział i będziesz udowadniał panelom, że działają również wówczas, kiedy nie świeci na nie Słońce, czyli co, perpetum mobile? - naprawdę, tego nie wiesz?
Przeczytaj wpis #3944, który powstał przed moim, ale z którym, zanim napisałem swój, nie zdążyłem się zapoznać - jak sądzisz, jak to działa, jak działa to, że w ciągu dnia, nadprodukcję odbierają PSE, a w nocy oddają, bilansując w okresie rozliczeniowym? - o tym, również nie słyszałeś?
Gdyby to były poglądy, to mało by mnie to obchodziło, ale to nie chodzi o poglądy, tylko dążenie do eliminacji alternatyw, zrozumiesz to wreszcie, gdyby nie to, to jeździj sobie dalej tym spalinowcem, chwaląc elektryki, nic mi do tego, ale jeśli poglądy są próbą zabrania mi prawa wyboru, to poglądami być przestają, stając się aparatem represji - rozumiesz to, czy nie za bardzo?
Rozumiesz to, ze ekooszołomy, próbują zabrać mieszkańcom Krakowa prawa nabyte, czy nie dociera to do Ciebie, rozumiesz, że poglądy prowadzące do represji oraz ograniczania praw, przestają być poglądami, bo stają się życie, czy tego nie rozumiesz, bo jak zwykle, masz za daleko do łba?