Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
O super, czekam na info. Kolejna wymiana u mnie dopiero za 9tys km bo niedawno wymieniłem ale może i ja bym spróbował kolejnym razem AR2300 zamiast AR2820
Opis robi wrażenie pasjonata opisów.
W ostatnie 2 lata mało jeżdżone, bo podobno nie było specjalnie potrzebne. Długo też stało w ASO - czekał na usunięcie przytarć, serwis nie mógł się miesiącami z Link4 co do zakresu dogadać. Z tym ubezpieczycielem sam się kilka lat temu swoje naczekałem...
Dzieki za obszerne porady , jak juz kupie to zrobie taki pierwszy serwis.
Znalazlem taki warsztat do ktorego mam blisko specjalizujacy sie we wloskich furach nazywa sie mr.alfa w tarczynie mial ktos moze stycznosc?
Witam !
Wkrotce mam nadzieje dolaczyc do rodziny Giuliettepoki co jednak potrzebuje pomocy i mam nadzieje ze ktos jest mi jej w stanie udzielic. Z tego co czytalem sa tu osoby ktore maja pewne mozliwosci
W Tarnowie pojawila sie jedna sztuka ktora wpadla mi wyjatkowo w oczy, jej Vin to ZAR94000007044059. Z gory bardzo dziekuje !
Gdyby ktoś szukał zadbanej i godnej polecenia Giulietty to kolega właśnie taką sprzedaje , link do ogłoszenia https://www.forum.alfaholicy.org/spr...ve_2010r_.html
Cześć, jestem właścicielem. Co się przydarzyło to nie wiem, na pewno coś się przydarzyło, ale na pewno nic strasznego, nie ma tego jak sprawdzić. Ten handlarz od którego kupiłem samochód kupuje samochody ze szwajcarii z aukcji i potem je naprawia.
Kupiłem już naprawioną, potem ją sprawdziłem w serwisie, jeżdżę już prawie 4 lata i samochód jest w bardzo dobrym stanie. Nie jestem handlarzem, więc nie wciskam nikomu kitu.
Co do samochodów powypadkowych to powiem szczerze, że poszedłem za przykładem handlarza i 4 miesiące temu kupiłem samochód z Kanady z ubezpieczalni z aukcji (tu była szkoda całkowitą), gdzie został uderzony lewy bok. Do wymiany były tylko drzwi i lewe kurtyny, a progi, konstrukcja, wszystko całe. 2018 rok, przejechane lekko ponad 6 tys. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie kupować, by nie trafić na minę.
Zapraszam do zakupu Giulietty. Wszystko zgodnie z opisem, obecnie bez żadngo wkładu finansowego. Naprawdę zadbany egzemplarz.