doczekamy się jakiegoś wydruku?
doczekamy się jakiegoś wydruku?
Nie no przepraszam to ma być jakaś pretensja czy co? hehe Chłopie będę miał czas to wstawię skan rozbawiłeś mnie tym tonem![]()
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
mac!ek, przeproś natychmiast kolegę... Jak mogłeś tym tonemhe he he ale jaja... foch poleciał
![]()
Panowie jaja to są z Was. Co to znaczy: doczekamy się skanu? Może miałem wziąć se wolne w pracy, żeby z samego rana wstawić skan na forum? Masz racje, że to moja sprawa. Udzieliło mi paru kolegów z forum odpowiedzi i jestem wdzięczny za pomoc. W tym momencie i tak nic nie wnosicie do tematu. Ani ja odpowiadając też zresztą. Jutro będę u gości którzy to robili, żeby poprawili, jeśli będzie konieczność to jeszcze będę pytał i już.
www.cinsoft.pl
Co do zbieżności, to u mnie ustawiali najpierw TYŁ, a dopiero jak tył był OK, to się wzięli za blokowanie kierownicy, i ustawianie przodu.
- - - Updated - - -
Spoko. Nie wiedziałem, że nie masz poczucia humoru...
W każdym razie, jak już napisałem, ja musiałem jechać do innego serwisu. Nawet nie chciałem, żeby mi kasę wracali. Jeśli tak robią, to powodzenia. Ja ich omijam szerokim łukiem. I też Ci radzę.
Może Ci Twoi poprawią robotę i ustawią poprawnie... Miejmy nadzieję, że tak będzie.
Nie no ja sie wcale nie wkurzam - kolego napisałem 'z jajem', wcale nie złośliwie, że mnie rozbawiło to jak drugi kolega to ujął jakby miał pretensje, że jak mogłem jeszcze nie wstawić wydruku - no po prostu akurat mnie to rozbawiłoNo spróbuje, żeby poprawili bo wiecznie jest problem jak się pojawia coś ponad Golfa III albo Astre I to już jak dziecko we mgle bo kuźwa jakieś inne zawieszenie się pojawiło na podnośniku i jest bieda eh..
www.cinsoft.pl
Taki urok... Było kupować alfę? Ups... ja mam to samote same problemy, więc wiem jak jest. niestety...
dokładnie takie same mam informacje że najpierw robi się tył a potem pod tył robi się przód. I tak zawsze były robione moje Alfy i nigdy nie miałem problemów.
Co do problemów dlatego nigdy nie jeżdżę do panów Mietków tylko najczęściej do sieci PREMIO nigdy nie miałem problemów i można było się czegoś ciekawego dowiedzieć.