Super, ciesze sie, ze moglem pomoc![]()
Super, ciesze sie, ze moglem pomoc![]()
ja pierdziele, ja to mam cholerne szczęście, przed sekundą zauważyłem odkurzając bellę , że pod wykładziną od strony pasażera, PRZÓD STRONA PRAWA, jest lekkie wybrzuszenie :/ mechanik który wymieniał drążki kierownicze, źle ustawił, umieścił w złym miejscu, podnośnik, bo ja czegoś tu nie kumam.. wcześniej czegoś takiego nie było podłoga prościutka. Od spodu widać że jest lekko wgnieciona. Powiedzcie co teraz z tą usterką zrobić jechać jutro z rana i niech zwraca kase za robotę, niech prostuje k***a, i kłopot gotowy.
przykładowa fotka w załączeniu pochodząca od kolegi wheelerwasp02 jego belli, dla przykładu w którym miejscu wgłębienie się znajduje. Mam nadzieje , że nie będzie miał za złe , za wstawienie zdjęć..
http://www.forum.alfaholicy.org/156/26768-najlepsze_miejsca_na_podkladanie_podnosnika.htm
Ostatnio edytowane przez dawidoo2375 ; 21-11-2013 o 22:19
Nic nie ruszaj, nie naprawiaj tego bo będzie gorzej. Weź tylko kasę lub bon na bezpłątne następne usługi w ramach odszkodowania, zadość uczynienia.
ale wiesz co wsiadając do samochodu to wybrzuszenie czuć pod nogami. ;/
No to faktycznie. Jeżeli przeszkadza to napraw, wielki kloc np drewniany i puknij, ew nogą, sprawdź czy tam nie ma czegos do uszkodzenia. Jak masz blisko do tego mechanika to niech ten typ klepnie. To tylko blacha. Jeżeli uszkodził niech naprawi. Sprawdź z dołu zabezpieczenie antykorozyjne czy nie uszkodzone.