Magil, które manu masz na myśli:
czy to:
\
nie wiem czy można zrobić downgrade. Mi tam się podoba takie żywsze menu, ale to kwestia gustu.
Magil, które manu masz na myśli:
czy to:
\
nie wiem czy można zrobić downgrade. Mi tam się podoba takie żywsze menu, ale to kwestia gustu.
Ten pierwszy ekran to ekran początkowy. Gdy zakręcisz pokrętłem ekran zmienia się na ten drugi, gdzie po prawej jest kolumna z pozycjami menu. Wgrałem wersję 12.3.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Dobrze, że podzieliłeś się uwagami co do aktualizacji. Też jakoś mi się nie widzi ten wygląd softu jak i poprzedni. Chyba nadal zostanę przy srebrnym wyglądzie.
Powiedz mi które ISO wypaliłeś na płycie?
- FIRMWARE V 12.3 ALFA ROMEO.iso - to jak umiem czytać jest zmiana firmware'u całego radio.
- SETUP ALFA CONNECT NAV+.iso - ten jest do aktualizacji nawigacji?
I jeszcze pytanie czy jest możliwość wgrania polskiego języka w nawigacji. W sensie czy ktoś widział taką wersję?
Tak, tego potrzebujesz do aktualizacji.
To nie było mi potrzebne. Jeśli dobrze pamiętam służy do m.in. zmiany języka. W niektórych przypadkach po aktualizacji język trwale przestawiał się na włoski. U mnie, jak pisałem, restart navi przywrócił język angielski. Nie liczyłbym, że na płycie będzie PL![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Pewnie PO to portugal![]()
PT to Portugalia, uruchamiał ktoś ten drugi plik setup alfa connect nav? bo wypaliłem go na płytę i nic, żadnej reakcji. Oprogramowanie uaktualniłem a ten plik nie chce ruszyć.
Na 3 płytę nagrałem tą nową mapę tylko rozumiem, że trzeba uruchomić ten plik setup connect nav żeby ta nowa mapa zadziałała?