Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Temat: Miejsce zbiórki przed biciem Guinnessa? Co polecacie?

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Tu nie chodzi o robienie osobnego parkingu, jak co poniektórzy piszą itd. ale mniejsza o to co piszą.

Chciałem zorganizować kilka rzeczy, które ubarwią naszą ekipę W końcu świadkami takiego wydarzenia będziemy tylko raz w żyiu, więc trzeba się odświętnie przygotować. Rozbijanie na modele mocno podkopało mój plan. Jeśli już będzie podział na modele to proszę chociaż dziołszki w sąsiedztwie, bo kilku obiecałem, że przyjadę z kolegami, żeby w razie czego przeparkować conieco

Poza tym moja duma została mocno urażona jako osobę, która identyfikuje się z barwami. Ale mniejsza o to, poczekajmy na nową wersję regulaminu

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

Widzę że atmosfera się zagęszcza wokół tego wydarzenia. Jestem za tym żeby pojechać jako jedna ekipa AH bez podziału na modele. Wszystkich nie uda się umówić w jednym miejscu ale identyfikuję się tylko Alfaholikami i chciałbym pojechać klubowo, a nie ogólnie jako właściciel AR bo to dla mnie za mało.

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Zagęszcza? Przez jednego człowieka? Mnie lub jego? Daj spokój. Chciałbym uruchomić kilka spraw, a do tego w pierwszej kolejności potrzebna jest mi informacja jak my, Alfaholicy, ludzie z tego forum, czy inni chętni się spotykamy? Jak komuś nie pasuje jechanie kolumną na parking docelowy to niech jedzie prosto na niego, i spokój.

Do końca weekendu czekam na propozycje. Potem ankieta czy coś i w końcu będę mógł się zająć swoją robotą razem z kilkoma osobami W Gliwicach byłem chyba tylko na RTG z psem, więc nie mam pojęcia gdzie tam macie parkingi

Użytkownik Pirat drogowy Avatar ebol77
    Mieszka w
    ruda_śląska/ zurych
    Auto
    FSO 125p '82 103 KM/ AR 159 SW'06 150 KM

Cool

jako jeden z ludzi odpowiadających za AR-GŚ, oraz Alfaholik godom Wom że Wom sie już fest w deklach poprzewracało.
    czemu na siła chcecie separować grupy? pewnie mie zlinczujecie jak powiem że z przodu mom ramka ALfaholicy.org a z tyłu Alfa Romeo Górny Śląsk i chu7, jest mi z tym dobrze

niech kożdy przyjedzie i zrobimy sie tyn wspólny rekord, a potem pojadymy do parku sie ożryć i bydzie fajnie

i przestońcie sie wkońcu wadzić, dejcie już tymu spokój!
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC_0447.jpg
Wyświetleń:	71
Rozmiar:	37.3 KB
ID:	155686   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC_0104.jpg
Wyświetleń:	63
Rozmiar:	55.0 KB
ID:	155687   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC_0102.jpg
Wyświetleń:	214
Rozmiar:	70.1 KB
ID:	155688  

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Boż ;/ Jak separować? Chciałem, żebyśmy się przygotowali na galowo do tego wydarzenia. Chciałem wyłożyć prywatne pieniądze na kilka rzeczy, żebym mógł kiedyś wnukom pokazywać co dziadek wymyślał jak jeszcze miał włosy. A z parkowaniem ah obok ah? Nie chcę zdradzać szczegółów. Nie, bo nie. W sumie to ten element może być na rozbitym parkingu, tylko, żeby potem nie było...

Poza tym sory, ale chcę, żeby moderatorzy (tzn przynajmniej jeden z kilku) byli obok mnie, bo jak ktoś mi ciśnienie podniesie to oni będą musieli mnie uspokoić Chyba, że poświęcicie swoje dziołszki to oddam Wam modów

Peace

Mieszka w
    ruda_śląska/ zurych
    Auto

Domyślnie

Nie chca Cie martwić ale kożde auto bydzie ustawione w odpowiednim sektorze bo do tego już jest plan ... kery musi być żeby nie było bajzlu

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Przecież od razu pisałem jak ktoś wspomniał o układaniu modelami, że nie da się przekonać wodzą w inna stronę Ale trudno. Najwyżej będzie miał więcej napisów AH przy swoim aucie niż plakatów zlotowych. No offence. Mi to wisi.

Mieszka w
    ruda_śląska/ zurych
    Auto

Domyślnie

A w czym Ty widzisz problem ... bo dla mnie to nie problem zobocz jak my momy swoja oklejono

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Patryczos
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165KM ; GT 1.9 JTDM 150KM ; Stelvio 2.0 Q4 280KM

Domyślnie

Plany planami, ustawianie ustawianiem. Próbnie ustawiliśmy do kręcenia spotu reklamowego ok. 30 samochodów (5% tego co ma być) i wcale nie było to takie łatwe. Czas pokaże jak to wszystko wyjdzie, a pewnie niedociągnięcia będą, w końcu to włoska marka .
    A w kwestii przyjazdu różnymi grupami itp.: jak kto woli, nie ma się co wgłębiać w temat bo zaraz polecą pytania typu: mam auto sprowadzone z Holandii, mieszkam na śląsku, jestem na forum argś i alfaholicy.org, mam czarnego sedana, to gdzie mam stanąć? Tu chodzi o frekwencję.
    Żeby nie było OT - dobry pomysł, żeby przed wbiciem ustalić jakieś miejsca spotkania poszczególnych alfiorzy. Na pewno dobrymi miejscówkami są parkingi np. Trzy Stawy w Katowicach przy autostradzie A4, ale to dość blisko Gliwic. Częstochowa dla osób jadących z północy - dobre miejsce, można prosto do Gliwic dojechać w ok. godzinkę. A jakiś konkretny parking może ktoś poleci z Częstochowy

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

już pisałem - parking tesco przy ul. drogowców ... jest to przy węźle DK1 i DK46
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW