Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Temat: Przerobione lampy

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

Cytat Napisał ToKo Zobacz post
    wyglądają jak oryginały
    żartowniś
    znajomy diagnosta to wiadomo, policji zawsze możesz tłumaczyć że to GT Black Hole Edition

rozumiem że odległość od środka soczewki do obrysu pojazdu nie przekracza 40cm?
    Ostatnio edytowane przez opozycjonista ; 22-05-2016 o 11:25
    ...

Użytkownik Ogier Avatar ToKo
    Mieszka w
    GLE / GDA
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał opozycjonista Zobacz post
    żartowniś
    znajomy diagnosta to wiadomo, policji zawsze możesz tłumaczyć że to GT Black Hole Edition

rozumiem że odległość od środka soczewki do obrysu pojazdu nie przekracza 40cm?
    Ooo a na to nie wpadłem gdyby się przyczepili z tym black edition

CO do odległości, to nawet nie wiem - ale dobrze wiedzieć, jeżeli taki są wymogi. aż .. pomierzę

MastaMari, kupowałem osobno soczewy (valeo) w obudowie, osobno żarniki i osobno przetwornice... o tyle żarniki i soczewy pseudo markowe. tak przetwornice .. to prawdopodobnie jakiś chinol... nie wiem.. jakaś wersja mini (około 150 pln zapłaciłem) - w każdym razie takie, które zdołał mi elektryk pochować w obudowy lamp .

Swoja drogą Panowie, zauważyłem - że kazdy jakiś handmade.. negujecie uważam, że zrobione zgodnie ze sztuką - ale nieeee. to źle, tamto źle

Audio bose ... jak pytałem się, czy warto wydać 1000 i skompletować głośniki to z każdej strony nieee..nieee, jak już skompletowałem to ludzie nie mogą oderwać uszu chwaląc brzmienie .. co się z wami dzieje? Za przeproszeniem w domu też takie zrzędy ? Kobitka zrobi wam kanapki to co.. wybrzydzanie ?EEEEEE a czemu z szynką.. mogło być przecież z serem

Poza tym tutaj co do diagnosty, nie chodzi o kwestie znajomy czy nie - to, że on pracuje na okręgowej.. wyszło dopiero podczas rozmowy gdy instalował to wszystko Krótko mówiąc, on raczej to miał w d**e żeby kłamać bo nic mu z tego
    Aktualnie na sprzedaż:

http://olx.pl/oferta/obudowa-subwoof...5-IDeQwS5.html
    http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-5x98...5-IDeQwzx.html

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

nic się nie dzieje, po prostu trafiasz na forum na ludzi którzy mają własne zdanie

Bose - nie trafiłeś jeszcze na nikogo kto ma pojęcie o dźwięku, cała sprawa
    czarne dziury w lampie - nie gniewaj się ale moim zdaniem wygląda to fatalnie...
    pomijam kwestie homologacji której wiadomo że nie ma, po prostu są ludzie (także na forum)
    którzy przerabiają lampy i wygląda to estetycznie nie sprawiając że GT wygląda na niepełnosprawne

diagnosta ma w dupie bo to taki kraj właśnie gdzie wielu wiele ma w dupie, w cywilizacji wygląda to inaczej
    ...

Użytkownik Ogier Avatar ToKo
    Mieszka w
    GLE / GDA
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm

Domyślnie

Jeśli chodzi o dziury .. cóż... nawet jeśli te soczewy przełożę... to... dalej będzie czarna dziura.. tylko, że w miejscu długich... a 2x par soczewek po prostu nie mam zamiaru pakować bo będzie to wsiuńsko wyglądało - przymierzałem na sucho i ochyda , dać ringi ? też może być gniot...

doradźcie fachowcy może ktoś ma jakiś pomysł - ja jestem otwarty reflektory otwarte bo jutro czekam na nowe soczewy
    Aktualnie na sprzedaż:

http://olx.pl/oferta/obudowa-subwoof...5-IDeQwS5.html
    http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-5x98...5-IDeQwzx.html