No tak, a najlepiej to już w ogóle pod kocem trzymać bo się porysuje.... No ludzie! :O
No tak, a najlepiej to już w ogóle pod kocem trzymać bo się porysuje.... No ludzie! :O
Po to mamy automaty i komputery żeby same dbały o siebie i nie pozwalały kierowcy na zniszczenia. Po to mamy odcinke. Po to nie da się zredukować w sekwencji na zbyt niski bieg. itd. I teraz mam nie wykorzystywać 280KM spod świateł w bo mi się skrzynia zniszczy?. To absurd. To nie czasy docierania samochodu i "dbania". On ma być obliczony na oko 200-300tys bezawaryjnej jazdy. Po to są testy. Za to płacę.
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
No z drugiej części Twojego pierwszego postu można wyczytać inaczej... [emoji14]
Ale dokładnie- to tylko rzecz
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Raczej płacisz za to, że auto będzie w miarę bezawaryjne (w miarę po to, aby producent za dużo nie musiał inwestować w naprawy) w trakcie 3 letniej gwarancji i 100kkm, ewentualnie po odpłatnym przedłużeniu obu. No i co najwyżej przy ewentualnym założeniu używania zgodnie z instrukcją obsługi - a tam raczej nie zalecają buraczenia, tylko raczej wspomniane jest o w miarę delikatnym obchodzeniu się z autem. Przynajmniej takie mam nastawienie gdy kupuję swoje auta, a nawet kapora nie upalam.
- - - Updated - - -
No w sumie. Do dresowania lepszy Gulf, BMW, Audi czy inne niemieckie wozidło![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C