Wahałem się do którego wątku to wrzucić, bo zdecydowanie nie jest to "pimp my ride na małym budżecie"... ale co sądzicie o takiej kierze z ebaya?
Nie chwalą się czy podgrzewana, wyceniona na prawie 6k. Wygląda trochę jakby standardową ktoś obłożył gąbką i dodał kilka wytłoczek z "karbonu"
![]()
dla mnie okropność, ale kwestia gustu
pojawiają się już poliftowe kierownice w sprzedaży za normalne w miarę pieniądze, tu choćby u mojego dystrybutora w USA $499:
https://www.facebook.com/AlfissimoPa...84325262970342
ale to ciągle nie jest na małym budżecie więc już nie kontynuujmy tutaj tego wątku
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] fajna te kierownica poliftowa z Q, ale ciekawe jak z działaniem, bo rozkład przycisków nie jest taki sam, ciekawe czy to by działało p&p, raczej chyba nie, jak sądzisz?
no ja to napisałem a Jason (alfissimo) niby potwierdził. z tego co kojażę albo na którymś zagranicznym forum ktoś tak napisał, albo ENG Custom/Lio tak pisał. w kontacie na PW [MENTION=82026]Prosper[/MENTION] ma jednak słuszną uwagę, nowe kierownice mają dodatkowo czujniki pojemnościowe do wykrywania kontaktu rąk z kierownicą (pod aktywny lane assist) pytanie czy ta funkcja coś nie mąci (pinout). myślę że za tydzień-dwa już będą jakieś feedbacki na zagranicznych forach od tych co kupią i zamontują to się wszystko wyjaśni.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Zakładał ktoś na swoje koło pokrowiec skórzany pok-ter?
https: //pok-ter.pl/15609-0-nakladka-na-kierownice-1k_skorzane_pokrowce-samochodowe_alfa-romeo_147#
Ostatnio edytowane przez mirek83 ; 19-02-2020 o 20:34