Nie wiem nigdzie nie widzę takich oznaczeń. To jest 159 TI z końca 2010 1.7 TBI. Wieczorem może uda mi się to ustalić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Niestety, nie da sie jej rozkazywać. Próbowałem z nią gadać po włosku (mówiłem po kolei wszystkie trzy znane mi włoskie słowa), ale nic z tego. Ta jędza przełączyła mi radio z FM na MW, potem na CD changer, zapytała o numer płyty której chcę posłuchać i zmieniła wyświetlacz z MAIN na AUDIO.![]()
Jasiu mam relatywnie duży identyczny jak tego Anglika co na YouTube tłumaczy jak z iPhone7 media odpalić. Da się to w lokalnym warsztacie zaktualizować? I sprawa polskiego języka Ty mówisz format FAT16 inni 32 ale nikt nie mówi jaka ma być zawartość pendrive dzięki ,któremu spróbujemy wgrać polski język. Reasumując ludzie albo ktoś z was poda merytoryczne wskazówki albo jadę do Krakowa i tam to ogarnę bez błądzenia bo z tego co widze to kazdy „mundry” ale żaden sensownie i konstruktywnie nie potrafi wskazać co jest 5.
Nie wypowiem się w temacie tego problemu bo zwyczajnie się nie znam na tym. Ale skoro masz możliwość zrobienia tego w Krakowie bez błądzenia to nie rozumiem dlaczego kilka dni juz błądzisz.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Bo nie mieszkam w Krakowie mądralo w ogóle nie mieszkam w Polsce tylko jestem u rodziny na urlopie w Lubelskim i podobno na alfaholicy można znaleźć wszystkie odpowiedzi ale jak widać niekoniecznie przejrzyj sobie od góry do doły cały post i zobacz sam ile sie mozna dowiedzieć! Mój elektronik samochodowy fanatyk Alf ufam mu w 100% od małolata do niego przyjeżdżałem z 156-kami i wszystko mi ogarniał ale na te wskazówki odnośnie blue& me aktualizacji języka itp to aby kiwa głowa i mówi ze tu nie ma nic co mogło by pomóc i dziś dał mi nr. Tel. Do ludzi z Krakowa ,którzy sie takimi sprawami profesjonalnie zajmują. Już wiesz dlaczego błądziłem????
A gdzie do lubelskiego przyjechałeś jeśli mozna wiedzieć ?
Puławy
To może zadzwoń do nich możliwe że nie będziesz musiał jechać do Krakowa. Może koga wysłać na USB jakiś plik czy coś i sam to ogarniesz