przeciez jezdzisz 166, koszty nie powinny miec znaczenia zawieszenie remoncik 2k, auto prestizowe a nieprestizowe 40 km do kiosku nie mozna? Przez tanio bo na rope

a co do rozrzutnosci. Nie wiem jak mnie nie stac na komputer to go nie kradne tylk owybieram tanszy, na tej zasadzie dobieram programy, nie stac mnie na 100% spelniajacy moje potrzebny platny biore okrojony freeware albo zbieram. To co rozrzutnosc czy kradniemy bo nam potrzeba? Rozumiem jeszcze jakby to byly towary 1szej potrzeby, ale nie o takich tu mowimy. Interpunkcja, ok mozez miec racje, zglos post do warna, dla mnie no problem
a skoro nie interesuje artykul to po co ta hucpa o skanowanie?
A co do forum schodzacego na psy. Rozumiem, przenosimy do dzialu jak zaje...c radio ktore nam sie podoa? Czy do dzialu prawdziwy alfista, czyli jak zdobyc za darmo cos co normalnie kosztuje kase? Co tu ma zyczliwosc? Zyczliwy kumpel zyczliwie ukradnie felgi z innego auta (takie ktore ci sie podobaja) bo tak sobie alfisti pomagaja? Chyba nie o to chodzi, zyczliwy tzn tez chyba uczciwy. Inna zyczliwosc to kradziez

przynajmniej ja tak to widze. A co fdo bycia na forum, no nie wiem, sami sobie odpowiedzcie