Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 75

Temat: Alfa Romeo 166 w tygodniku "MOTOR"

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Trudno się z tym nie zgodzić, amigas.

kayrol jak dla Ciebie nie jest warty to go olej. Dla mnie komentarze w prasie nigdy nie będą wiarygodne. Potrzebujesz opinii na temat AR166 albo felg to lepiej popytać na forach, a nie Pana, który nie wiadomo czy w ogóle widział to auto

Cytat Napisał Majka Zobacz post
    Ale w tym kraju - niestety nie uczy się, że czyjaś "myśl" (prawo autorskie) jest czyjąś własnością... i że dostęp do tej "myśli" kosztuje...
    To powinno być mottem tego forum

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Tak i ciekawi mnie, a propos waszego mówienia o czyjejś pracy ilu z was ma orginalne windowsy na swoich PC, używacie orginalne programy, sciągacie filmy z internetu, Mp3, piracje płyty w swoich CD radiach oraz auto-mapy prosto z torrentów.

HIPOKRYZJA i obłuda !!!

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

Już odpowiadam mam na kompie mac legalny soft mp3 kupuje przez iTunes gift cards filmy kupuje na wyprzedazach badz oglądam w kinie mam kupę freware softu a muze mam na legalnych cd ale towszystko prócz mp3 kosztuje wiecej niż 2 zł i slyzydluzej niż 1 comment nie?

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Powinienes dostac warn za interpunkcję. Nic nie zrozumiałem - moge tylko pogratulować twojej rozrzutności. Daj chłopie spokój z tą gazetką, nie interesuje mnie nawet ten artykuł i nie chce go czytać.

pozdrawiam.

Użytkownik Fachowiec Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    wschód
    Auto
    145 1.4 TS '00, Fiat Croma 1.8 '07

Domyślnie

Czytałem artykuł i przyznam, że dla kogoś kto wie co nieco o alfach jest on po prostu nieciekawy, bo nic nowego nie wnosi. Za to myślę, że może przyczynić się do zwiększenia populacji alfistów, gdyż jest rzetelny i obiektywny.
    A co do debaty na temat praw autorskich: wiecie, że nowa płyta Mandaryny jest tak dobra, że nikt jej nie ściąga z internetu?
    Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda

Alfa Romeo 145, Toyota Yaris, Fiat Croma
    https://makramomaniak.pl/

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar _RAFI_W
    Mieszka w
    Deszczno k/o Gorzowa Wlkp.
    Auto
    Alfa Romeo 166,3.0

Domyślnie

Artykuł nie jest zły,a w pewnym momencie nawet mnie rozbawił-chodzi o średnie spalanie jednostki trzylitrowej.20l./100km?To musi być niezła jazda po mieście, a może raczej "orka".

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

widze ze sie tu sami z miasta znalezli panowie z wielkich metropolii. ok jutro pojade specjalnie 40 km do pierwszego najblizszego kiosku i kupie sobie ta gazete. taniej mnie to wyjdzie niz czekanie na zwyczajna zyczliwosc niektorych forumowiczow pseudo alfistow. to forum schodzi na psy.....kayrol co my tu robimy wogole??

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

przeciez jezdzisz 166, koszty nie powinny miec znaczenia zawieszenie remoncik 2k, auto prestizowe a nieprestizowe 40 km do kiosku nie mozna? przez tanio bo na rope A co do rozrzutnosci. Nie wiem jak mnie nie stac na komputer to go nie kradne tylk owybieram tanszy, na tej zasadzie dobieram programy, nie stac mnie na 100% spelniajacy moje potrzebny platny biore okrojony freeware albo zbieram. To co rozrzutnosc czy kradniemy bo nam potrzeba? rozumiem jeszcze jakby to byly towary 1szej potrzeby, ale nie o takich tu mowimy. Interpunkcja, ok mozez miec racje, zglos post do warna, dla mnie no problem

a skoro nie interesuje artykul to po co ta hucpa o skanowanie?

a co do forum schodzacego na psy. Rozumiem, przenosimy do dzialu jak zaje...c radio ktore nam sie podoa? czy do dzialu prawdziwy alfista, czyli jak zdobyc za darmo cos co normalnie kosztuje kase? co tu ma zyczliwosc? zyczliwy kumpel zyczliwie ukradnie felgi z innego auta (takie ktore Ci sie podobaja) bo tak sobie alfisti pomagaja? chyba nie o to chodzi, zyczliwy tzn tez chyba uczciwy. Inna zyczliwosc to kradziez przynajmniej ja tak to widze. a co fdo bycia na forum, no nie wiem, sami sobie odpowiedzcie
    Ostatnio edytowane przez amigas ; 30-10-2009 o 22:56

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    przeciez jezdzisz 166, koszty nie powinny miec znaczenia zawieszenie remoncik 2k, auto prestizowe a nieprestizowe 40 km do kiosku nie mozna? Przez tanio bo na rope a co do rozrzutnosci. Nie wiem jak mnie nie stac na komputer to go nie kradne tylk owybieram tanszy, na tej zasadzie dobieram programy, nie stac mnie na 100% spelniajacy moje potrzebny platny biore okrojony freeware albo zbieram. To co rozrzutnosc czy kradniemy bo nam potrzeba? Rozumiem jeszcze jakby to byly towary 1szej potrzeby, ale nie o takich tu mowimy. Interpunkcja, ok mozez miec racje, zglos post do warna, dla mnie no problem

a skoro nie interesuje artykul to po co ta hucpa o skanowanie?

A co do forum schodzacego na psy. Rozumiem, przenosimy do dzialu jak zaje...c radio ktore nam sie podoa? Czy do dzialu prawdziwy alfista, czyli jak zdobyc za darmo cos co normalnie kosztuje kase? Co tu ma zyczliwosc? Zyczliwy kumpel zyczliwie ukradnie felgi z innego auta (takie ktore ci sie podobaja) bo tak sobie alfisti pomagaja? Chyba nie o to chodzi, zyczliwy tzn tez chyba uczciwy. Inna zyczliwosc to kradziez przynajmniej ja tak to widze. A co fdo bycia na forum, no nie wiem, sami sobie odpowiedzcie
    skoro zeskanowanie 2 stron z gazety jest twoim zdaniem kradzieza to jestes kolego co najmniej dziwny. Tysiace ludzi chwali sie na tym forum artykulami zeskanowanymi z gazety a jak ktos prosi o zeskanowanie to wielka afera. Wiec jak mam to rozumiec? Co ludzie ktorzy wklejaja tutaj artykuly z gazet sa zlodziejami? A moze chca sobie nabic liczbe postow? To jest polska mentalnosc jak ja mam to inny niech nie ma bo jak ja kupilem to niech inny tez kupi tak? Taka zasade preferujesz? Gratuluje.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Więc po co on tu siedzi? Jak coś mu strzeli w 75 to niech jedzie do ASO i buli, a nie pyta co to się mogło zepsuć, przecie wiedza KOSZTUJE !!

Grasz na nerwach wielu osobom, i zdziwisz sie jak Ci powiem ze kilka osób pisało do mnie PW wspierając mnie w tej " wymianie zdań "