najlepiej by bylo czerwono krwiste koszulki polo z malenkim napisem alfaholicy i z logiem alfa romeo takim malenkim na kolniezyku ww rogu po lewej stronie lub na czesci ktora posiada przyszyte guziczki tak zeby podczas rozpiecia guziczkow wylonilo sie malenkie logo alfy![]()
ja mam cos takiego![]()
Można rowniez w formie samych naszywek
Proponuję:
- pendrivy z logiem forum lub napisem alfaholicy
- ewentualnie dywaniki welurowe
Chętnie kupię taki pendrive, misia już mam własnej produkcji, co prawda jest w spódniczceMisia w sumie też bym nabyła... córka walczy a aktualnego, a tak by miała swojego
Miło by było (mi) zobaczyć także w Waszej ofercie znaczek – przypinkę z logo forum (jak będzie), mały (coś jak znaki-przypinki historyczne modelu (tak to się w ASO nazywa) - to można zawsze do czegoś przypiąć - mój miś chetnie by przyjął taki znak na biuścik![]()
Z logiem Alfy to nie taka łatwa sprawa. Jeśli chcecie, żeby ktoś Wam zorganizował takie gadżety to musicie poczekać. Postaramy się załatwić zgodę na używanie, jednak niczego tutaj obiecać nie możemy.
Przypominam, że używanie znaków zastrzeżonych, jakim jest logo które wkleiliście jest przestępstwem.
Autorzy nazwy Alfaholicy raczej nie będą mieli nic przeciwko, żeby kilku znajomych się zrzuciło na wykonanie gadżetu Alfaholików. Jak ktoś ma chęć samemu to zorganizować to mogę załatwić pisemną zgodę od autorów nazwy. Jak ktoś by chciał to proszę dać znać na priv. Myślę, że się dogadamy. Wystarczy, że kilka takich gadżetów oddalibyście ludziom w konkursach i nie było by problemu, żeby wspierać taką działalność.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 30-10-2009 o 13:40
a czemu mieli by miec cos przeciwko? przeciez to poniekad reklama ich portalu itd tym bardziej ze nikt nie bedzie czerpal z tego korzysci majatkowej
a nazwe zawsze mozna obejscnapisac taka czcionka ze zamiast "l" dac "I" i juz jest AIFAHOLICY
nazwa inna a wyglada tak samo
![]()
chinczycy tak robiapodrabiaja nokie i zamiast NOKIA jest NOKLA ale "L" daja male l wiec wychodzi NOKlA
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P