a chocby na takiej ze nie jest uzytkownikiem alfy romeo. a to forum z definicji jest dla uzytkownikow alfy.
a chocby na takiej ze nie jest uzytkownikiem alfy romeo. a to forum z definicji jest dla uzytkownikow alfy.
Powiedzieliśmy co trzeba. Nie będzie dalszych sensacji.ani odpowiedzi.
Pluć najłatwiej.
Żaden argument, wiemy co z uczciwych ludzi robi system zniżek.
Powoli, to nie Białoruś a admin nie Łukaszenka.
Wiadomo że nasza sympatia leży po stronie Alfaholika ale nikt nie zna prawdy, słowo kontra słowo i nikt poza Nimi sprawy nie rozwiąże. Forum można potraktować jako popchnięcie sprawy, groźbę jak argumenty nie skutkują, miejsca gdzie dostanie się wsparcie (tylko duchowe w tym przypadku) i tyle.
Nie ma się co gorączkować.
P.S. Brat na forum M..... dostał 24-godzinnego bana za utarczkę słowną z moderatorem (nawet go słownie nie obraził). W uzasadnieniu - brak zrozumienia hierarchii forum.
Jak zaczniemy wyrzucać ludzi na podstawie pomówień..... to co dalej? Ban za orientacje seksualną?
Ostatnio edytowane przez slavol ; 27-02-2010 o 15:07
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
panie Lucjanie - rejvenie co do odszkodowania to nie wie pan jak teraz wybrnac z tej sytuacji, kiedy dzwonilem do pana w dniu odebrania samochodu z warsztatu to kazal mi pan przyjechac na drugi dzien wtedy chcial pan ze mnie zrobic idiote i myslal ze odpuszcze sprawe a teraz kiedy opinia o pana firmie zostala nadszarpnieta to namawial mnie pan do dzialania wstecz i oszustwa ubezpieczyciela. dodam ze sprawe chcialem zalatwic polubownie ale pan szyderczo sam kazal mi wskazac miejsce gdzie uderzyl pan samochodem.
w dniu dzisiejszym strony unimot poznań z ul sytkowskiej 13 już nie można znaleźć w wyszukiwarkach internetowych np Google.
również dzisiaj zostałem poinformowany przez właścicielkę serwisu że proponują mi ugodę za wyrządzoną szkodę i rozmowę z adwokatem firmy. o godz 16.00 stawiłem się na omówione spotkanie w kancelarii adwokackiej gdzie pod nos zostało mi podsunięte pismo i zostałem pouczony przez adwokata ze państwo L i L J. właściciele firmy unimot poznań nie poczuwają się do wyrządzonej szkody i nie maja mi zamiaru naprawić samochodu, gdy odmówiłem podpisu do pokoju weszło 3 osiłków myśląc ze mnie zastrasza a pan adwokat nazwał mnie dzieciakiem i zakazał mi dzwonić do firmy i prowadzić dalszych działań na szkodę serwisu.
Ostatnio edytowane przez tomasz196209 ; 02-03-2010 o 23:44
szkoda, że nie masz jakiegoś "przypadkowego" nagraniaByło by ciekawiej i napewno takie coś ogłoszone w TVN Turbo dałoby ładną "reklame" temu serwisowi
Ja osobiście czytając temat jestem za nikimwiem jaki jest świat, ludzie itp... dla kasy każdy potrafi zrobić wszystko i być bardzo realnym a nawet bardziej realnym niżeli miałoby to miejsce naprawde
Co do sądzenia się to cóż jest to trudne... nie dlatego bo o "odrapaniu i wgięciu" dowiedział się pan Tomek po fakcie jak odebrał auto... ale też przez to że... nie ma żadnego dowodu na to jak auto wyglądało przed oddaniem... bo nie sądze że warsztaty robią jakieś zdjęcia całego auta wszędzie przed przyjęciem auta (lub właściciele przed oddaniem) co jest podpisane obustronnie. Także nawet jakby Tomek zauważył zadrapanie przy odbieraniu auta to warsztat mógłby powiedzieć, że taki samochód już pan oddał.... no i jak tu teraz udowodnić, że takiego samochodu nie oddaliśmy?
Niestety ale... ciężki temat![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Nie chodzi tutaj o sądy tylko o zwykłą uczciwość , myślę że w innym serwisie postawiono by mi kawę przeproszono by mnie i po 2 dniach oddano auto naprawione . Przypadek ten opisuję tylko po to aby pokazać na co jest stać serwis z 20 letnim doświadczeniem którego właścicielami są ludzie którzy sądzą że klient musi mieć znajomości w gazecie żeby im zaszkodzić .Teraz przypomniało im się że przecież są ubezpieczeni a że czasu cofnąć nie idzie to wynajęli adwokata który zabronił mi pisać na forum na szkodę firmy unimot serwis i dzwonić do firmy . Na szczęście istnieją społeczności internetowe takie jak alfaholicy , może to zabrzmi banalnie ale dzisiaj cieszę sie że mam alfę a nie inny samochód. Sprawę będę opisywał na bieżąco , chyba że temat zostanie usunięty.