Cześć, mam do sprzedania roczny oryginalny emblemat przedni(motylek), który pozostał mi po mojej skasowanej Alfie w rozsądnej cenie. jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o info na priv.
Cześć, mam do sprzedania roczny oryginalny emblemat przedni(motylek), który pozostał mi po mojej skasowanej Alfie w rozsądnej cenie. jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o info na priv.
A jakie kolego naklejki naklejasz na przód? Muszę wymienić znaczek (motylek) przedni, ale do czasu aż nie zagości oryginał coś bym tam wkleił, bo obecny wygląda tragicznie, bo był polerowany :/
Jeśli do mnie pytanie to zamówiłem coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=4093912596. Co prawda nie jest wymienione, że pasuje do AR159 ale za taką cenę warto podjąć ryzyko zwłaszcza, że traktuję to jako rozwiązanie przejściowe. Dwie w komplecie to można profilaktycznie na tył nakleić aż pojawi się nowy pomysł.
Dołączam sie do pytania bo sam mam zamiar wymienić dwie. Myślę o tych żelowych czarnych od Bauer'a z innego tematu ktoś naklejał te od Bauer'a na ten przycisk od klapy bagażnika ?
Ciekawy pomysłwiesz może czy ma do 159?
Pisze że pasuje do 159, ktoś wstawiał emblem od kolegi "Wiertło" czarny jak dla mnie bajera dla czarnego nadwoziaa co tam sam przetestuje i wkleję zdjęcia jak to sie prezentuje na 159 SW i czy wogóle pasuje i podchodzi pod poliftowe otwarcie bagażnika
Wrzucaj fotki i zdaj relacje jak wygląda spasowanie na wypukły znaczek![]()
Kupiłem te naklejki z Alledrogo i jednak NIE PASUJĄ do naszych 159. Same naklejki są dość fajne - grube i elastyczne jednak średnica w 159 to około 75mm. Jeżeli były by one troszkę szersze to było by całkiem fajne rozwiązanie. Znaczka z motylka nie demontowałem całkiem bo nie było potrzeby ale po delikatnym podważeniu logo to blaszka - naklejona na motylek. Jeżeli ktoś zrobi naklejkę o średnicy 75mm to chętnie kupię
156 Sportwagon 2,4JTD 2000r - była
159 Sportwagon 1,9JTDM 2006r - teraz
Masz rację, też to w końcu do mnie dotarło. Jeżeli chodzi o jakość to wg mnie bardzo dobra alternatywa ale właśnie... mniejsza średnica i kolory nie do końca jak w oryginale.
Kolega Bauer sprzedaje na tym forum naklejki i ktoś już wstawiał do AR159.
Jeżeli macie auto serwisowane w ASO to możecie zrobić tak jak ja kiedyś zrobiłem. Tutaj mój opis z 2011 roku
http://www.forum.alfaholicy.org/foru..._na_masce.html