byłem wczoraj pokazywali mi te wszystkie tłoki te gladzie i wogole okazalo sie sa panewki jeszcze przetarte i walek rozrzadu do zrobienia dopoki sie nie odezwie mozna jezdzic naprawa wyszla 3300 z czesciami
mam jeszcze do was takie pytanko jaki olej lejecie do swoich ar gt przypomne ze mam w benzynie
do twojej belli 10w40 SAE SH co namniej
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...polecacie.html
pzd.
Może czegoś nie rozumiem, ale skąd tak wysoka cena?
Za pierścienie i uszczelniacze zaworów + robota?
pewnie maja 150zł. za roboczogodzine i dlatego taki wynik...
dlatego sie pytalem czy u was tez takie ceny wiem ze przesadzili musze sie troche wyklucic ciekawe czy wszystko bedzie dobrze zona bedzie odbierac samochod w poniedzialek mnie juz nie bedzie wiec go nie sprawdze ale i tak wszystko napisze pozdro dzieki za wszystkie posty
to specyfikacja, nie marka,jaka to bedzie marka zależy tylko od Twego portfela i upodobań.
Poczytaj temat o olejach i cos sobie wybierz, ja jezdże na Texaco.
witam poownie samochod sprawdzony po przejechaniu 1000 km stwierdzam ze nadal bierze olej ale nie w takich ilosciach 2 -3 mm na bagnecie zeszlo nie wiem dokladnie ile to bedzie w....lem sie ostro a zapewniali mnie ze nie bedzie bral co zrobic?? zmienic olej taki jak poleca george 11 "texaco"
---------- Post dodany o godzinie 20:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:05 ----------
dzieki za wszystkie posty!!!!!!!!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:06 ----------
Olej Selenia Racing 10W60 4L czy moge taki olej zalac