Jakość dźwięku z transmitera jest kiepska, często są zakłócenia. Nie polecam! Osobiście mam wyjście na mini jack podpinam do odtwarzacza i jest naprawdę dobrze. Miałem pewne problem były one związane z wypadającym kablem, wystarczyło wymienić kabel.
Jakość dźwięku z transmitera jest kiepska, często są zakłócenia. Nie polecam! Osobiście mam wyjście na mini jack podpinam do odtwarzacza i jest naprawdę dobrze. Miałem pewne problem były one związane z wypadającym kablem, wystarczyło wymienić kabel.
O, dobrze wiedzieć, że jakość nie jest najlepsza. A miałem zamiar to kupić.
szkoda kasy na te transmitery. Kup kabel i zmostkuj będzie najtaniej i najlepiej. Zmostkowanie ma wadę: nie działa cd.
Szkoda że nie odtwarza płyt z mp3 wtedy było by już świetnie i nie trzeb by nic innego. Jest możliwość przełączania tylko trzeba to jakoś inaczej zmostkować. Na forum już ktoś to opisywał. Nie bawiłem się w to bo za dużo zachodu, od kilku miesięcy słucham z odtwarzacza mp3 lub radia wcale nie brakuje płyt. Mam nawet zmieniarkę płyt w bagażniku jak chcesz to mogę sprzedać![]()
Nie, zmieniarki nie potrzebuję. Nie robię jakiś super długich tras, a większość czasu i tak spędzam słuchając kilku moich ulubionych audycji radiowych (nie RM).
wcale nie trzeba tracic CD. Wystarczy zastosowac przelacznik. Zasada dzialania taka sama jak wlacznik / wylacznik swiatla w pokojupstryk i kabelki sie stykaja (jest mp3), pstryk i kabelki sa rozlaczone (i mamy CD)
Tylko jeszcze trzeba gdzieś ten przełącznik wyprowadzić, a to już więcej zachodu.
Myślę, że dałoby się to nawet zautomatyzować przez zastosowanie odpowiedniego gniazda. Na zasadzie działania gniazda mini jack-a. Tylko tak aby w momencie wpięcia styki się łączyły a nie rozwierały. Tylko... mi się nie chce![]()