Strona 4 z 22 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 211

Temat: Zlot Alfaholików 2010- Opinie NIE WKLEJAĆ FOTEK

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

Cytat Napisał Młody_Alfista Zobacz post
    piotriix'a szczególnie za wszystko co zrobił dla zlotu i milo zamienione "kilka" słów
    Tylko zapamiętaj te słowa, bo przyda Ci się to w życiu jeszcze.

I pilnuj żeby rodzice nie widzieli fotek ze zlotu.

Kaembe
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał fiergloo Zobacz post
    Ja myślałem że będziesz miał więcej włosów. Ale mniejsza o to, najlepsze było cichociemne wejście i ta reakcja jak Ty czy Piotr po 5 minutach obserwacji załapał kim ja jestem.
    A ja myślałem Fiergloo, że Ciebie na zlocie nie będzie, jak mi kiedyś napisałeś ) ,

Chciałem się przywitać, stałem zaraz obok jak nadjechałeś z kolegami autem i coś żeście tam sobie popijali w kabinie. Może do nstępnego

Pozdro

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Kaembe Zobacz post
    A ja myślałem Fiergloo, że Ciebie na zlocie nie będzie, jak mi kiedyś napisałeś ) ,
    Tak naprawdę to do piątku wieczór jak nie do soboty rano moja obecnośc stała pod znakiem zapytania

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

ok, pora na mnie

na początek jeszcze podziękowań i pozdrowień kilka. dzieki dla mojej Ani że udostępniła mi do szaleństw swojego boxerka :* Jeszcze raz dzięki panom od Q4 za kluczyki od autka ekipie ze świebodzina że dość spokojnie podeszli to mojego błądzenia przy szukaniu Stanicy, za piwko również (obiecuje się zrewanżować), rzecz jasna majkelowi i piotrixowi za organizacje tego. mimo tak ubogiego składu daliście rade i to lepiej niż się można było spodziewać
    slipowi że zajął się flagami i nie zapomniał moich naklejek bocianowi z robakiem że zajęli się kuflami. łukaszowi A. za... ale to między nami no i wszystkim niewymienionym z którymi miło się gawędziło

co do stanicy fajna miejscówka, na maxa skromna ale jak na mój gust akurat żarcia było aż nadto. imprezki miłe, aczkolwiek szkoda że sporo ludzi pouciekało z ogniska.

tor REWELACJA. myślałem że to będa jakieś krótkie przejażdżki, a tu prawie 2,5min i walka na każdym zakręcie. świetne było też to, że konfiguracja toru pozwalała słabszym autem powalczyć z autami np. 2 litrowymi no i po raz pierwszy na suchej nawierzchni niezamierzenie obróciło mnie autem. na minus zalicze tylko te dziury w paru miejscach które na prawdę przerażały, i o ile ja jechałem chyba na profilu 60, to jakbym miał moje 17ki to chyba srał bym w gacie w obawie o nie. ludzie z rakietowej mówili że ciągle dziury się pojawiają, ale to nie wymówka, bo zasypanie ich to raptem pół godz roboty.
    kolejna rzecz którą można by było poprawić na następne lata to organizacja kolejki, zamiast podjeżdżać i marnować czas w aucie fajnie by zaparkować auta jedno obok drugiego i wtedy te na którego kolej by jechał i wracał na swoje miejsce (aczkolwiek wiem że w tym roku było na trawie trochę grząsko i mało miejsca ale za rok...).
    fajne były dodatkowe konkurencje. o ile kurtyny były ciekawe, to zakręt za nimi dopiero wrażeń dostarczał
    miło też że mimo ilości i zamieszania przy robieniu zdjęcia wszyscy cierpliwie słuchali (czasem sprzecznych) instrukcji

i o sponsorach. panowie z PMFactory spoko goście, wszyscy sponsorzy jakby tacy byli to by było git ekipa Carnauba Auto Detailing - pozdrowienia i wielkie dzięki za porady i degustacje (dosłownie) zapachu do auta podziwiam waszą pracę i żałować można że ludzie na torze nie mogli zobaczyć waszej pracy.

oby za rok było równie fajnie, a może jeszcze lepiej. proponuje 2 dni na torze

napomnę jeszcze że najlepsza alfa wśród boxerów na torze ( ) jest na sprzedaż i 100 osób potwierdzi że auto daje rade hehehehhee
    Ostatnio edytowane przez bobryt ; 16-08-2010 o 23:50
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    imprezki miłe, aczkolwiek szkoda że sporo ludzi pouciekało z ogniska.
    Ludzie z południa + jeden wyjątek siedzieli do 4 rano przy ognisku. To Ty gdzieś uciekłeś w bliżej nam nieznanym kierunku

Kaembe
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał fiergloo Zobacz post
    Tak naprawdę to do piątku wieczór jak nie do soboty rano moja obecnośc stała pod znakiem zapytania
    Heh, no szkoda, pewnie jeszcze bym Cię troche pomęczył odnośnie kilku kwestii i znajomości, ale pomimo że zlot świetny trochę byłem rozkojarzony i zabiegany ( pękł mi przewód dolotowy co mnie trochę zmartwoło i pojechałem do ASO na załatranie tymczasowe, a w aucie mi narzekała mi dziewczyna że głodna i kiełbasy z grilla nie sprzedają :/ )

M@T
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aniucha05 Zobacz post
    pozdrawiam jeszcze kolegę z Mikołowa który był 147 i Roberta i Karolinę z Cieszyna i Mateusza który z nami wracał
    Dzięki Aniucha za pamięć i sorry, że po małym przystanku już pojechałem swoim tempem, ale śpieszyłem się do łóżka i o 1:30 już w nim byłem, mam nadzieje ze Tomka nie zabilo spalanie GTA

Co do samego zlotu, to dziękuje wszystkim za wspaniałą zabawę i świetne towarzystwo

doroti
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Carlos71 Zobacz post
    Impreza na najwyższym poziomie, organizatorzy odwalili kawał dobrej roboty, obyło się bez żadnych wpadek, a bałem się o takowe na torze, jednak organizatorzy poradzili sobie z tak liczną grupą.
    Atmosfera i atrakcje były naprawdę super. Bardzo miło było poznać alfaholików z całej polski, a w szczególności alfistkę Doroti Wielkie podziękowania za zlocik dla wszystkich.
    No widzisz Carlos, czasem trzeba pojechać na ogólnopolski zlot, żeby poznać sąsiadkę z osiedla obok
    Co do zlotu - również mi się podobało i ciesze się, ze mimo wirusa jaki mnie dopadł dotrzymałam do końca imprezy na torze
    pzdr!!!

---------- Post dodany o godzinie 20:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:54 ----------

Cytat Napisał maciek2306-156 Zobacz post
    Przepraszam ze sie wtrace, ale czytam te wszystkie ochy i achy na temat zlotu i trafia mnie ze nie moglem przybyc Niestety nie udalo mi sie nikogo zwerbowac na zjazd z mojej okolicy, a samemu nie chcialo mi sie jechac:/ Teraz juz wiem ze nastepnego zlotu nie przepuszcze chocby byl w Gdansku i chocbym mial jechac sam! Jak tylko czas pozwoli to melduje sie na nastepnej imprezie Nie odpuszcze sobie przyjemnosci ogladania tylu Belli w jednym miejscu i poznania calej rodziny Alfisti Koncze nudne pisanie i gratuluje udanego zlotu Pozdrawiam wszystkich
    "chocby byl w Gdansku" ?? no wiesz... piękne miasto! a i ekipa KARP bardzo sympatyczna
    jestem za Gdańskiem na przyszły rok!

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

czy ja już mogę tu pisać czy nadal mam banana na opinie ?

p.s.
    nie mam się czego przyczepić choćbym nawet chciał - no może tylko tego że strzeliłem sobie tylko jedną bramę w meczyku
    GOŁE CYCE - MISZCZ
    12 do 3 było ?

ViP Maniak resoraków Avatar Rufik
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    wigry 3/AR166 1,4 tdi

Domyślnie

bocian ty za dużo ciałem wchodziłeś w przeciwnika "
    [IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym