ok, pora na mnie
na początek jeszcze podziękowań i pozdrowień kilka. dzieki dla mojej Ani że udostępniła mi do szaleństw swojego boxerka :* Jeszcze raz dzięki panom od Q4 za kluczyki od autkaekipie ze świebodzina że dość spokojnie podeszli to mojego błądzenia przy szukaniu Stanicy, za piwko również (obiecuje się zrewanżować), rzecz jasna majkelowi i piotrixowi za organizacje tego. mimo tak ubogiego składu daliście rade i to lepiej niż się można było spodziewać
slipowi że zajął się flagami i nie zapomniał moich naklejekbocianowi z robakiem że zajęli się kuflami. łukaszowi A. za... ale to między nami
![]()
![]()
![]()
no i wszystkim niewymienionym z którymi miło się gawędziło
co do stanicy fajna miejscówka, na maxa skromna ale jak na mój gust akuratżarcia było aż nadto. imprezki miłe, aczkolwiek szkoda że sporo ludzi pouciekało z ogniska.
tor REWELACJA. myślałem że to będa jakieś krótkie przejażdżki, a tu prawie 2,5min i walka na każdym zakręcie. świetne było też to, że konfiguracja toru pozwalała słabszym autem powalczyć z autami np. 2 litrowymino i po raz pierwszy na suchej nawierzchni niezamierzenie obróciło mnie autem. na minus zalicze tylko te dziury w paru miejscach które na prawdę przerażały, i o ile ja jechałem chyba na profilu 60, to jakbym miał moje 17ki to chyba srał bym w gacie w obawie o nie. ludzie z rakietowej mówili że ciągle dziury się pojawiają, ale to nie wymówka, bo zasypanie ich to raptem pół godz roboty.
kolejna rzecz którą można by było poprawić na następne lata to organizacja kolejki, zamiast podjeżdżać i marnować czas w aucie fajnie by zaparkować auta jedno obok drugiego i wtedy te na którego kolej by jechał i wracał na swoje miejsce (aczkolwiek wiem że w tym roku było na trawie trochę grząsko i mało miejsca ale za rok...).
fajne były dodatkowe konkurencje. o ile kurtyny były ciekawe, to zakręt za nimi dopiero wrażeń dostarczał![]()
![]()
miło też że mimo ilości i zamieszania przy robieniu zdjęcia wszyscy cierpliwie słuchali (czasem sprzecznych) instrukcji
i o sponsorach. panowie z PMFactory spoko goście, wszyscy sponsorzy jakby tacy byli to by było gitekipa Carnauba Auto Detailing - pozdrowienia i wielkie dzięki za porady i degustacje (dosłownie) zapachu do auta
![]()
podziwiam waszą pracę i żałować można że ludzie na torze nie mogli zobaczyć waszej pracy.
oby za rok było równie fajnie, a może jeszcze lepiej. proponuje 2 dni na torze![]()
![]()
![]()
napomnę jeszcze że najlepsza alfa wśród boxerów na torze (![]()
![]()
) jest na sprzedaż i 100 osób potwierdzi że auto daje rade hehehehhee
![]()
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 16-08-2010 o 23:50
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Heh, no szkoda, pewnie jeszcze bym Cię troche pomęczył odnośnie kilku kwestii i znajomości, ale pomimo że zlot świetny trochę byłem rozkojarzony i zabiegany ( pękł mi przewód dolotowy co mnie trochę zmartwoło i pojechałem do ASO na załatranie tymczasowe, a w aucie mi narzekała mi dziewczyna że głodna i kiełbasy z grilla nie sprzedają :/ )![]()
No widzisz Carlos, czasem trzeba pojechać na ogólnopolski zlot, żeby poznać sąsiadkę z osiedla obok![]()
Co do zlotu - również mi się podobało i ciesze się, ze mimo wirusa jaki mnie dopadł dotrzymałam do końca imprezy na torze
pzdr!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:54 ----------
"chocby byl w Gdansku" ?? no wiesz... piękne miasto! a i ekipa KARP bardzo sympatyczna
jestem za Gdańskiem na przyszły rok!![]()
bocian ty za dużo ciałem wchodziłeś w przeciwnika "![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()