Kurtka chciałbym wreszcie zobaczyć te efekty. Obszycie skórą brzmi zacnie ale jak to wygląda Belfer? Wiem że nie masz zdjęć ale chociaż opisz. Gdzie były szwy? Jeden wzdłuż i "kółeczko" od czoła? Jak takie maciopstwo?![]()
Kurtka chciałbym wreszcie zobaczyć te efekty. Obszycie skórą brzmi zacnie ale jak to wygląda Belfer? Wiem że nie masz zdjęć ale chociaż opisz. Gdzie były szwy? Jeden wzdłuż i "kółeczko" od czoła? Jak takie maciopstwo?![]()
Witam! Wróciłem właśnie z pracyOto obiecane zdjęcia...
Szycie jest tylko wzdłuż krawędzi cienką nitką poliestrową a na bokach jest klejona skóra więc brak rowka lub szwu. Jak ktoś chce to może podesłać do mnie i wtedy inni zobaczą. Można kombinować bez szwu ale to muszę już mieć gałeczki w ręce. Kiedyś obszyłem skórą galanteryjną czerwony kluczyk do 156 więc drobne rzeczy mi nie straszne.
A nie lepiej Panowie dobrac srednicą jakąś uniwersalną gałkę? ;> u mnie zdzierała sie guma to wymontowalem galki z miksera audio i jedna wymagala rozwiercenia otworuWyglada o niebo lepiej niz te oryginalne ze zdartą gumą i idealnie pasują w otwór w ICS ;]
To wrzuć foto![]()