To teraz na korektę zbieżności przód/tył - to nieuniknione nawet przy wymianach elementów,które trafiają na swoje miejsca.
To teraz na korektę zbieżności przód/tył - to nieuniknione nawet przy wymianach elementów,które trafiają na swoje miejsca.
panowie to podsumujmy mam nivo chce je zlikiwidowac kupilem amorki tyl B4 tylko one maja inne mocowanie ? co dalej jakie sprezyny ?
a masz sportpaka czy normalne nivo ? jak masz B4 to powinny pasowac tak jak koledze wyzej zwykle seryjne springi, dobierz po swoim modelu
..... powered by www.cinsoft.pl
nie wiem czy sport pack wiem ze amorek b4 blistein ma inne mocowania zalozylem nowy temat prosze o pomoc
Panowie, jak rozpoznac zwykły amor od nivo? Czy da sie to stwierdzic mając w rece zwykły amor i ten z nivo? Czy tylko po numerach?
Poznasz po grubości - zgrubieniu pod naklejką
1. Zwykły:
2. Nivomat
![]()
Dzieki twardy, na dniach to oblukam.
Ja sie pozbyłem Nivo i jest OK, Amorki B4, Springi Kayaby, osłony i odboje Sachs i siedziska amortyzatora z Impergum ( takie tylko były dostępne) całoś coś ok 1300 zł. Amorki + Siedziska kupiłem na www.iparts.pl - polecam sklep ( jakieś 870 pare zł) springi i osłony u znajomego, który prowadzi warsztat jakieś 370 zł - wymiana we własnym zakresie....... Jak wymieniać to pocłaości tzn kpl siedzisko, amor, spring i osłony z odbojem .... warto zaopatrzeć sie w łączniki stabilizatora... ja musiałem obciąć kątówką ... załozone jgr -- narazie przejechane jakieś 1,5 - 2 kkm - bez zastrzeżeń