nie jest aż tak duże...ale pamiętaj też,ze duze znaczny bardziej bezpieczne... Kupuj, nie namyślaj się długo. Julkę kupisz sobie po FL![]()
nie jest aż tak duże...ale pamiętaj też,ze duze znaczny bardziej bezpieczne... Kupuj, nie namyślaj się długo. Julkę kupisz sobie po FL![]()
Alfiści,
31-12-2010 odebrałem Brere, powiem szczerze, jestem zakochany - nawet na sylwestrze nie bardzo spożywałem aby móc dzisiaj z rana zrobić przejażdzkęNawet moja żona która początkowo sceptycznie podchodziła do 3 drzwi uważa, że jest to wyjątkowa ślicznotka
Teraz w garażu mam dwie Belle - 147 5D sprzed fl którą jeżdzi żona i służbową Brerę 1750
- do dziś nie wiem jak to zrobiłem że zgodzili mi się kupić taaaaaką służbówkę
![]()
masz chłopie szczesciedla takiej służbówki mogłbym sie przeprowadzić do Tych
![]()
brawo![]()
nie no takie autko to masakra. oby Ci jej nie obkleilipewien znajomy dostał jako służbowe auto 159tkę. to było kilka lat wstecz więc to autko było wtedy niespotykane
a wracając do tematu teraz dla firm liczy się jedynie robienie kosztów. szczególnie pod koniec roku
dlatego masz brerkę
![]()
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
Tylko Brera jest cudna![]()
pisz, jak posuwasz![]()
W takich warunkach to stoi w garażu - poza tym delikatnie ją docieram...narazie stuknęło pierwsze 500 km, oszczędna jazda 10 l/100
P.S. Stoi w garażu a ja chodzę i ją delikatnie głaszczę....![]()
a jaki kolor? niebieski jest boski
kolor czerwony, nie miałem wyboru choć muszę powiedzieć że jestem zadowolony. Myślałem o czarnym ale nie odcinałby się czarny dach. Był to jeden z ostatnich dostępnych modeli. Mieli jeszcze białe w Warszawie ale w znacznie wyższej cenie.