Dałeś czadu Metan z tą moją psychoanaliząmusisz często o mnie myśleć. Bardzo mi miło
Ja myśle o Tobie tylko wtedy, jak widzę w lusterku wstecznym pocieszną, wesołą mordkę mumina, autka dla kobiet, Alfa Romeo Mito.
Dałeś czadu Metan z tą moją psychoanaliząmusisz często o mnie myśleć. Bardzo mi miło
Ja myśle o Tobie tylko wtedy, jak widzę w lusterku wstecznym pocieszną, wesołą mordkę mumina, autka dla kobiet, Alfa Romeo Mito.
Dorzucasz się chociaż mamie na prąd czy dalej zbierasz na 159 ?
Przepraszam, że wcinam się w dyskusję, ale wyczuwam jakiś kompleks u Ciebie, ewidentnie próbujesz się dowartościować kosztem drugiej osoby.
Może czas na sondę z pytaniem, czy Alfa 145 to samochód kobiecy?
BTW. poszukaj zależności u psychologów pomiędzy męskością, a wyborem męskiego samochodu.
Pozdrawiam.
- Rafał
Gdzie tam u psychologów, on Ci to udowodni na statystykach haha![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Mylisz sie, dziennikarze już przed premierą Mito indagowali ludzi z koncernu i informacje o tym, ze auta Mito są pozycjonowane jako auta dla kobiet, jest znane od dawna. Marketingowcy to wymyslili i zapewne miało wpływ na sprzedaż.
O 145 nikt nigdy tak nie mówił.
Małłe autka, pocieszne z wyglądu, z reguły sa adresowane dla kobiet i to one w większosci je kupują.
Komentarze o kompleksie więc daruj sobie, alcesie. Mnie po prostu bawi, jak Metan przyjmuje to wszystko do siebie i jak mocno to przezywaZauważ choćby jak pracowicie zawsze sie odgryza, oczywiscie też stosując amatorską pseudo psychologie
)
mnie to wali czy to, czy tamto auto jest damskie, meskie, czy nawet dla geja. Jak bede chciał to sobie takie kupie, mam takie prawo i nawet Pingwin tego nie zmienihihih
Skoro marketingowcy tak ustalili (a jak powszechnie wiadomo marketingowcy nigdy się nie mylą) to jaki sens ma ta ankieta?
Nie miej do mnie pretensji, Ciebie może to bawi i traktujesz to jak dowcip bądź rozrywkę, aczkolwiek z boku (czyt. z innego punktu widzenia) wygląda to nieco inaczej. Ponadto Ciebie to bawi, ale kol. Metana chyba nie bardzo i cała dyskusja przeistacza się w niepotrzebną pyskówkę, a chyba nie taki sens ma nasze forum. Dlatego proponuję nieco ostudzić emocje nim będzie na to za późno.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 15-02-2011 o 16:27
Masz racje, Alces. Metan nie ma luzu w biodrach: wszystko bierze do siebie, ambicjonalnie. Z takim trudno żartować: nadyma się i od razu robi psychoanalizy rozmówcy))
Odpuszczam mu)
Idąc dalej błędnym tropem każdy diesel będzie bardziej kobiecy, bowiem istnieje obiegowa opinia, że Panie nie lubią kręcićPrzepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać
![]()
Generalnie mam wrażenie, że nie słuchacie kobiet – czym my chcemy jeździć. Tylko, mam wrażenie, że próbujecie określić, czym mamy jeździć. Znaczy marketingowcy :> I to mi się bardzo nie podobaGeneralnie żadne mi nie pasuje
Czemu ma służyć ta ankieta? Ktoś na tej podstawie będzie wybierał autko dla siebie?