To może ten weekend 19-20.03 na pewno będzie już o wiele cieplej i przy okazji więcej czasu by się o autodrom wypytać...??
To może ten weekend 19-20.03 na pewno będzie już o wiele cieplej i przy okazji więcej czasu by się o autodrom wypytać...??
Może się nie znam ale teren Autodromu jest we władaniu Policji już od dobrych kilku lat i raczej wątpię że udostępnią na spot.
A sprinty i KJS'y to tam były ale z 8 lat temu jak mnie pamięć nie myli...
Jak wymyślicie termin a będę w okolicy to na pewno się pojawię bo też bym już "wdupił wurszta z grylla" ;P
Pzdr
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Venom!! kooooopa latgdzieś był jak Cię nie było??
![]()
ja na spota i grylla na kopcu się pewnie piszę... hehe
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
..noo i tu się mylisz..owszem teren policji, tam kiedyś Policjanci trenowali jazdę radiowozami
oraz uczyli się jeździć na koniach ..nie wiem czy dalej tak robią .. ale Autodrom jest
regularnie wypożyczany do różnych KJSów, Sprintów, Treningów i Zlotów.. aktualnie
nawet są na cały ten rok wyznaczone terminy pucharu o nazwie "Do Azot i Nazot"
..aaa AK Śląski aktualnie ubiega się o terminy..
No powiem tak.. jestem umówiony z kumplem z AK Śląskiego (jest dosyć wysoko postawiony w zarządzie) ..powiedział
że jak będzie w jakiś weekend w AK (bo tylko weekendy mam wolne), to mi zadzwoni ..ale wstępnie powiedział mi
z kim to należy załatwiać (do kogo pisać) ..i że koszt wynajmu to coś ok 100złza dobę ..więc tragedii niema
Trzeba by do właściciela autodromu wystosować pismo z prośba o udostępnienie i w jakim celu
nam ich teren jest potrzebny ..powiedział że raczej nie powinni robić problemów bo nieraz
odbywały się tam Zloty ..ja sam byłem na kilku (BMW ,Honda ,4turbo) ..
PS.
..zadzwonię do kumpla i powiem żeby mi podesłał SMS'a z danymi właścicieli autodromu
i co należy dokładnie do nich napisać ..![]()
Ostatnio edytowane przez pablo1208 ; 01-03-2011 o 16:20
To czekam na jakieś informacje pablo\
Co do terminu to jest mi on obojetny, chociaż im później tym lepiejbo będę mieć bardziej auto wypucowane
29.III (wtorek) mam polerkę więc weekend 2.IV 3IV byłby dla mnie najlepszy
,
A moja bella na polerke idzie do AutoSpa 25.03.2011 wiec tez ten weekend pierwszy w kwietniu jest ok, i pogoda moze bedzie juz ok :-)
Ja mam pomysł...
Niech odbędą się 2 spoty 19-20.03 i 2-3.04...może to będzie zalążek jakiś cyklicznych spotkań GOP
Bo z tego co widzę to cyklicznie spotykają się i w Częstochowie i w Krakowie i Bielsku...to czemu by u nas, gdzie jest tyle alf nie można było czegoś organizować?? (no chyba że przegapiłem gdzieś taki temat ;P )
a no też w sumie racja...no to ja jestem za tym weekendem 19.03 Piekary Kopiec ok 15.30 jak było wcześniej mówione
Wiec może lista:
1.KamilDG
2. Ty??
Ostatnio edytowane przez KamilDG ; 01-03-2011 o 23:03