kolego mklimko tylko w ASO to wymienisz
kolego mklimko tylko w ASO to wymienisz
O jakim motylku mówicie ?
Mklimko, podnieś maskę i zobacz. Wymiana potrwa jakieś 3min.![]()
Ja pierdziu i z tym zamierzacie jechać do ASO ?! nonsens.
coachu - nie bierz wszystkiego tak na poważnie![]()
Post Czarnego_28 tak niestety brzmiał...
coachu co Ty taki powazny zawsze jestes??Pozatym nie wiesz co to jest motylek??Tak to opisuja nieraz na allegro tzn.przedni emblemat do AR 159
Potrzebuję porady. W moim aucie zderzak przedni był ponownie lakierowany. Skutek jest taki, że jakiś "szpec" zamalował na srebrno ten fragment, który znajduje się bezpośrednio za scudetto (fabrycznie jest on czarny). Nie bardzo mam możliwość ściągnąć zderzak (brak zacięcia technicznego) a chciałbym jakoś ten srebrny kolor zamienić na czarny, bo nie najlepiej to wygląda. Podejrzewam też, że żaden lakiernik taką duperelą się nie zajmie. Wiem z elearna, że aby zdjąć scudetto trzeba zdjąć zderzak. Czy może mi ktoś poradzić, jak ewentualnie zlikwidować ten srebrny kolor bez ściągania zderzaka ? Może jakaś folia, albo czymś to zamalować po uprzednim oklejeniu scudetto ? Jakieś pomysły ?
Co do ASO, wcale bym się z tego nie śmiał
Może i nie w ASO, ale ja wziąłem się za wymianę i niestety dwie z trzech śrub zamiast się odkręcić urwały się w motylku.
Efekt był taki, że gdybym nie miał "zaplecza" typu szlifierka to nic bym kluczami nie zrobił.
Piszę o tym po to, aby ktoś zabierając sie za wymianę emblematu miał w razie czego jak poradzić sibie z takim problemem.
Bez powyższych problemów wymiana faktycznie trwa 5 minut.
Ostatnio edytowane przez kriswin ; 09-01-2012 o 14:02