Ja zmieniłem w sobotę, fakt wczoraj jadac na rehabilitacje troche sie balem - noga prawa nie do konca sprawna no i te super nowo zakupione letnie kapcie GY Eagle F1
Ja zmieniłem w sobotę, fakt wczoraj jadac na rehabilitacje troche sie balem - noga prawa nie do konca sprawna no i te super nowo zakupione letnie kapcie GY Eagle F1
No i dzis jest super... Ci co maja luz letniaczki chyba placza(Lublin 24.03 taka sniezyca od rana ze szok ..... )
ja poczekalem i chyba nie zaluje![]()
ja tez myslalem o zmianie ale sie wstrzymalem i w sumie dobrze zrobilem bo masz ci los dzisiaj w nocy walnelo prawie 20 cm. sniegu ufff :mrgreen:
rano przeżyłem szok gdy popatrzyłem za okno :shock: jeszcze wczoraj późnym wieczorem śniegu nie było!masz ci los dzisiaj w nocy walnelo prawie 20 cm
no kolego ale ty mieszkasz widzę w górach :mrgreen: ale widok fajny chciałbym się przy takim budzić :mrgreen: ja natomiast wstałem u mnie podniosłem roletę szare osiedle i pełno wody ze stopionego śniegu
No tak, rano było ciekawie. Nasypało nieźle ale już koło 11-tej obserwowałem jak pięknie lawina schodzi po mojej masce, a chwilę temu już po suchej drodze śmigałem. Jakoś na razie udaje mi się między zimą jeździć
.
Teraz znów coś się zimowo robi, ale już dziś nigdzie nie jadę![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
u mnie co prawda taki snieg nie sypal ale znow musze zmieniac opony
Z tym ze tym razem z letnich na letnie bo mi moje Bridgestony Turanza hucza a jedna dostala malutkich guzkow i pozabkowala![]()
Teraz beda Goodyear Eagle NTC5 195/65/15 - zobaczymy czy sa cos warte :/