linke naciagam i dupa, wajche druga od klamki tez naciskam i tez dupa;/ to teraz pytanie za 100pkt, jak wywalic ten zamek i otworzyc drzwi?
linke naciagam i dupa, wajche druga od klamki tez naciskam i tez dupa;/ to teraz pytanie za 100pkt, jak wywalic ten zamek i otworzyc drzwi?
ku...a no to jesteś w czarnej dupie![]()
Tak poważnie to jak szarpiesz za cięgna i nic to znaczy że nie to co ja miałem i wygląda na to że coś się wysypało w zamku. Nie wiem co ja bym zrobił. Chyba pozostaje chamskie rozdłubanie zamka.... Brak mi na razie pomysłów.
dzisiaj odbede wizyte u Panów specjalistów od otwierania drzwizobaczymy co poradzą
jak nic, to zmasakruje zamek i wyrwe go z tamtąd i założe nowy;p
Ja bym na "fachowcow" nie liczyl. Szkoda kasy. Rozwal zamek i kup sprawna uzywke. Ja bym tak zrobil.
ogólnie gówno zrobili;/ na szczęście zagwarantowali na początku że napewno otworzą, nie otwarli nie płace
muszę zamówić zamek i dopiero potem tamtego zmasakrować;p
myślałem ogólnie rzecz biorąc że te zamki chodzą po jakieś 50-60 zł a ceny zaczynają się od 100zł;/
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
ogólnie wymianiając dzisiaj uszczelke pod pokrywą głowicy ukreciłem jedną śrube, mimo to wszystko jest cacy, przy wolnym czasie sie pobawie i to zrobie;p
zauważyłem również że pierwsza cewka ma przebicie i czasami mi faluje na obrotach, myśle że to może być przez to
masz może marek jakąś sprawną cewke do belli?![]()
Niestety nie mam. Poza tym ja mam V6 turbo. Tam jest zupełnie inny układ zapłonowy. Dobrze że się nie dałeś naciągnąć przez cwaniaków. Nie brakuje takich. Kup zamek, zadzwoń do paczkowa (co jakiś czas się ogłasza na forum z częściami do 166) może ma taniej. Jak będziesz miał zamek i pobawisz się nim w rękach to może i coś wyczaisz w tym starym co jest nie tak.
A szkoda, póki co dziękuje wszystkim za pomoc w moich problemach z bella a Tobie marek szczególnieJak umyje moje autko i rozwiąże problem z zamkiem to wrzuce jakies foto
Pozdro