Klikasz markerem ustawiasz swoja "pozycję" do startu, wypełniasz puste pola np: Bocian gorol i nr,telefonu(tylko wypełnij u góry i na dole) ,pozdro
dobra - dołech rade
chociaż bardzi jako bajer jak dlo mnie bo akurat jo mom wiela gsmów do róznych ludziów i nigdy nie zostana raczy som na trasie
ale w sumie doboro sprawa ( planując podróż przez PL spisać sobie kontakt do ludzi "z trasy" - tylko patrząc na mapkę to większość po prostu się dodała na mapie bez podawania żadnego kontaktu :-( - i nad tym by można popracować )
super, swietna sprawa. dobrze ze w takich czasach mozna liczyc na siebiepozdrowienia dla pomagajacych
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Auto odstawiłem w sobotę do zaprzyjaźnionego warsztatu a dziś o 8.20 oświadczono mi, że... alfa gotowa do drogi. Wtrysk wymieniony, inne przeczyszczone ultradźwiękami więc nic tylko jechać. Niestety mój Kuba się nabawił zapalenia ucha więc pojechaliśmy i owszem ale na zastrzyk...![]()
Z tej historii należy jeszcze jedno wziąć sobie do serca, mianowicie to, że alfie nie można ufać
W sumie to jakby mnie spotkała podobna historia to pierwszym odruchem byłaby prośba o pomoc kogoś z forum więc to forumowe assistance to dobry pomysł.
Ostatnio edytowane przez rafal_155 ; 11-07-2011 o 16:08
Są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie, dobrze że poszło bez większego problemu.
Belfer, u kogo robiłeś wtryskiwacz?
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo