A więc jedno nie wyklucza drugiego. Ja tam gdzie schowek mam jeszcze przyciski od ble&me oraz jakieś dwie gumowe zaślepki.
A te siedziska z tego co widzę przerabiane.
A więc jedno nie wyklucza drugiego. Ja tam gdzie schowek mam jeszcze przyciski od ble&me oraz jakieś dwie gumowe zaślepki.
A te siedziska z tego co widzę przerabiane.
To sterowanie blue&me masz w podsufitce a nie w kierownicy? To co masz na kierownicy za przyciski?
Mam lusterko samo ściemniające się (z przyciskiem od spodu do aktywowania/dezaktywowania). Natomiast w miejscu gdzie masz schowek mam panel z trzema przyciskami, których funkcji do końca jeszcze nie znam (nie mam polskiej instrukcji). Jest to przycisk SOS oraz dwa przyciski związane z NAVI.
Też mam takie dwie gumowe zaślepki.
Po czym poznać czy moja Alfa ma fabryczny alarm, czy też nie? Wewnątrz nie wypatrzyłem żadnych czujek, ale w drzwiach kierowcy jest czerwona dioda, która mruga po zamknięciu centralnego.
Pozdrawiam.
- Rafał
Alces napisał jakie mam przyciski.
Oki
Panowie ci co macie schowek....
czy możecie sprawdzić mi jedną rzecz?
Czy ten czarny zameczek chodzi z oporem czy luźno? a jeśli z oporem to w jakiej jest pozycji? Bo cały czas staram się zdiagnozować co się popsuło ewentualnie co wymienić?
Ale skąd masz takie siedziska ? Sam to kombinowałeś ?
Jak w porównaniu z tym oryginalnymi ?
Kolego, to nie są siedzenia w jego samochodzie. To zdjęcie z policyjnej 159, które jeżdżą obecnie po polskich drogach. Fotografia miała tylko pokazać umiejscowienie schowka na okulary.
Tak, ten czarny "dzyndzel" w elemencie, który jest opuszczany, lata sobie luźno na prawo i lewo przy otwartym schowku. Także to raczej nie w nim leży przyczyna.
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)