Jak ktoś jeszcze może coś więcej powiedzieć na temat tej 166-stki to zapraszam do tematu...
Może ktoś widział na żywo to auto???
Życzę Wesołych Świąt!!!
Jak ktoś jeszcze może coś więcej powiedzieć na temat tej 166-stki to zapraszam do tematu...
Może ktoś widział na żywo to auto???
Życzę Wesołych Świąt!!!
Kolega chce kupić samochód przez forum? Po co to klepanie postów, nikt konkretnych zarzutów nie wniósł to wskakuj w jakiś środek transportu i jedź oglądaj, my go nie kupimy i jeździć też nie będziemy..... Wesołych Świąt......
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Na oględziny auta Już jestem umówiony!!!
A to klepanie postów to po to że według mnie warto zdobyć jak najwięcej informacji na temat tego samochodu puki co???
Samochodów nie kupuje się przez forum!!!
Za to przez forum czasami zdobywa się cenne informację dot. danego przedmiotu itp...
Chociaż niektórzy zamiast pomóc i wrzucić coś mądrego w temat klepie właśnie takie posty jak TY!!!
Bez urazy?!![]()
Nie zapomnij ze to handlarz wiec musisz byc bardzo ostrozny... Przy samochodzie za te pieniadze to najlepiej od razu jedz do ASO.
Te 4 strony postów nie wniosły nic po za domysłami jakie i ile "dzwonów" miała na podstawie zdjęć, jak w prawie wszystkich tematach tego typu.
Pytanie czy ktoś oglądał, coś wie, jest jak najbardziej na miejscu, ale nic nie zastąpi oględzin na miejscu.
Przy każdym warto, przynajmniej są warunki żeby sprawdzić co kupujemy.
Za stary już jestem na fochy, są ważniejsze sprawy w życiu, przepraszam że podniosłem Ci ciśnienie w wigilię.![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
mozesz zapomniec o tej szarej z radomia... tu masz piekne pewne auto!
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...tml#post744334
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Zainteresuj się tą czerwoną bestią. Albo u nas bądź na alfa clubie jest sporo zdjęć z jej udziałem.
Czyli to ten samochod o ktorym mowilem i ktorym interesowal sie chyba kolaś jakis czas temu. marcu_marcin szybkie obliczenie odnosnie tej szarej ze szwajcarii... 30 tys zl minus ~41% oplat minus zarobek dla handlrza daje nam okolo 16 tys zl w momencie zakupu auta... To jakies 4700frankow ale zaokraglijmy do 5000f. Na obecna chwile przegladjac autoscout.ch to jest najtansza oferta 166 3.2...
http://www.autoscout24.ch/Search/Det...7&vehid=261840
Tak ze nie ma takeij mozliwosci zeby ta szara byla dobrym samochodem... dodaj do tego fakt ze stoi pol roku i naprawde musisz byc neisamowicie ostrozny ogladajac tamto auto...
P.S
szukajac najtanszej znalazlem doslownie idealnie wygladajaca na zdjeciach alfe 166)
http://www.autoscout24.ch/Search/Det...0&vehid=437745
zakochalem sie doslownie)
Szkoda tylko ze po sprowadzeniu do polski trzeba by za nia zaplacic ~75 tys zl.
I wlasnie dlatego nikt nie sprowadza samochodow ze szwajcarii do polski pomimo tego ze tam mamy praktycznie kazdy woz z max wyposazeniem i wiekszosc w niesamowitym stanie technicznym. Dla szwajcara 16 tys frankow to 3-4 miesiace pracy a dla nas polowa zycia niezadko.