na forum trzeba się wypowiadać jasno i bezstronnie.. a nie zagrywać w jakieś wojny..
jeżeli ktoś ma dostęp do takiej rury używanej, albo do jakiegoś źródła to bardzo proszę o informację
na forum trzeba się wypowiadać jasno i bezstronnie.. a nie zagrywać w jakieś wojny..
jeżeli ktoś ma dostęp do takiej rury używanej, albo do jakiegoś źródła to bardzo proszę o informację
ja ten wąż kupiłem używany za 150zł z przesyłką... patrz też od GT i 156 bo pasują... anglika albo bitego tylko wtedy musisz patrzeć czy uszkodzony gdzieś nie jest...
Masz racje o to też mi chodzi. Ja od samego początku radze i kombinuje jakby tu doradzić, żebyś kasy nie wyrzucał na darmo jeśli można jakoś obejść - w dobrej wierze tylko i wyłącznieto drugi kolega zaczął coś o izolacji głupie sugestie a potem "że o wyszło na jego"... jakby to było takie ważne. O to mi chodziło.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
a co do tych rur z nierdzewki to 400zl by nie starczyło... coś gdzieś kiedyś pisali że niby turbo dziura się zmniejsza... nie wiem ile w tym prawdy ale a na upartego z węża gumowego można uzyskać podobny efekt... trochę to by nie wyglądało ale możesz co kawałek opaskę zapodać i wąż też już mniej puchnąć będzie... technicznie rzecz biorąc różnicy brak wizualnie jestpatrząc na żywotność nie wiem;p ale kilka lat na pewno wytrzyma
400 zł by nie wystarczyło? no gdzie bez problemu przecież to nie kosztuje 200 za metr...ktoś z forum miał rurki z nierdzewki za ok. 200 zł
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
używki nie kupuj. Kup lepeij ten zamiennik. Przynajmniej jest nowy
Używkę też odradzam bo gra jest nie warta świeczki jak to mówią, wywalisz kasę a ona strzeli za miesiąc i po temacie.
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
A zresztą zrobisz jak zechcesz, ta dyskusja zrobiła się już trochę jalowa.
Osobiście uważam że oryginał to oryginał i u siebie nie włożyłbym zadnych zamienników, używek itd, co ty zrobisz to twoja sprawa, zrób tak żeby było szczelnie i żebyś za chwilę drugij kasy nie wydawał.
Z doświadczenia wiem że wychodzi to tak że chytry dwa razy traci, a mnie nie stać na takie "oszczędzanie".
Pozdrawiam i szerokiej drogi życzę.
ja już kupiłem z pękniętą i naprawiona, i muszę niedługo zainwestować w nowa, ponieważ przy większych mrozach kurczył się ten kawałek pcv który jest wstawiony i się rozłącza przez co wyskakuje błąd na desce i traci moc i kopci konkretnie, juz dwa razy mi się zdarzyło i o dwa za dużo, lepiej nie naprawiać
Ja kupiłem rurę na allegro i wszystko działa jak należy.