Ja w Nysie, u fachowca mającego najlepszą renomę w okolicy, płaciłem w tamtym tygodniu 75zł za całość(przód i tył), a poprzednio u innego "fachowca" (po jego robocie nie miałem kierownicy na wprost) też w mojej okolicy, płaciłem 100zł.
Ja w Nysie, u fachowca mającego najlepszą renomę w okolicy, płaciłem w tamtym tygodniu 75zł za całość(przód i tył), a poprzednio u innego "fachowca" (po jego robocie nie miałem kierownicy na wprost) też w mojej okolicy, płaciłem 100zł.
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Dziś zrobiłem pełną geometrię auto było rozregulowane jak kaczuszka koszt 80zł kierownica prościutko wszystko ok .Do wymiany jakieś tulejki w tylnym zawieszeniu przy kołach efekt w miare dobry nic nie ściąga ani nie boja .
Kolego a jak wymienię tuleje nic mi się nie poprzestawia ? chodzi o tuleje z tyłu przy kole
Ja ustawiałem wczoraj zbieżność w swoim aucie i zapłaciłem 130 zł więc myślę że wasze ceny nie są jakieś wygórowane. Wymieniałem całe zawieszenie i teraz jazda tym autem to po prostu bajka.
Wydaje mi się że spokojnie możesz wymieniać te tuleje i nic się nie stanie bo zbieżność z tyłu ustawia się na wahaczach poprzecznych.
pod warunkiem że wybije tuleję na aucie, u mnie nie dało rady, musiałem wyciągnąc cała kolumnę amortyzatora z wachaczami i dopiero 5kg młotem mogłem wybić śrube z wachaczami poprzecznymi i tuleje. na aucie nie dało się przeprowadzić zednej z tych operacji, a młotem waliłem ile sił po wyjęcieu całości i też łatwo nie poszło.
Ja byłem na zbieżności dzisiaj bo robiłem zawieszenia przód tył. Cena w Poznaniu 120 zł za całość. Kąt pochylenia koła tylnego to min 1.15 max 0.35 u mnie jest 1.55 więc nie jest tragicznie
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Odgrzewam kotleta. Da się coś z tym tematem zrobić?
I pytanie czy w Berlinie (sedanie) i Sportwagonie są takie same kąty? Mechanior w opcjach nie miał samego Sportwagona tylko Q4, będzie miało to znaczenie ? Spojrzycie na obrazek? W tym temacie akurat nie wiem zbyt wiele.
Dzięki z góry z podpowiedzi![]()