tak trzeba wyciągać wkład lusterka.
Trzeba podważyć z 2-3 stron i spokojnie wyskoczy![]()
moje nakłądki też są plastikowe a z ASO![]()
tak trzeba wyciągać wkład lusterka.
Trzeba podważyć z 2-3 stron i spokojnie wyskoczy![]()
moje nakłądki też są plastikowe a z ASO![]()
lusterka nie sa z GT tylko ze 147 po fl. sam kupilem identyczne z metalowymi satynowymi nakadkami i pasuja bez wiekszych problemow. GT ma inny kształt adaptera http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-komp...350949174.html
A może ktoś wie co za specyfiki posiada koleś z tego filmu? Efekt SUPER
Najlepiej moim zdaniem - i najtrwalej jest oddać standardowe plastikowe nakładki do pochromowania. Kosztuje to ok 300 zł za 2 szt, ale u mnie w Passacie wytrzymały już 9 lat i nadal są jak nowe. Chrom przetrwał parę zim i jest git. Ja wysyłałem do Poznania wtedy. Tydzień i miałem nowy chrom na nakładkach
Polecam takie rozwiązanie
Pozdrawiam
tylko nakładki nie są chromowane tylko takie lekko matowe i takiego efektu nie uzyskasz samym malowaniem czy chromowaniem
moim zdaniem to wyglada troche wiejsko jak audi .. albo m3 look ...zwlaszcze ze jedyną częścią chrom jest grill i nawet listewki nie sa chromowe wiec juz lepiej sobie to obkleic folia carbon
bedzie lepiej pasowało
Lusterka oklejone folią carbon nie wyglądają dobrze, robiłem przymiarkę - okleiłem i zdjąłem bo efekt był średni.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
zalezy jaki kolor folii wybrales
Carbon ma zasadniczo jeden kolor - nie biorę pod uwagę wynalazków typu biały carbon bo włókno węglowe nigdy w tym kolorze nie występowało. Ogólnie plan mój jest taki, że jak będę miał dużo wolnego czasu to będę przymierzał się do kolenia elementów prawdziwym carbonem - wygląda to znacznie lepiej niż folia czy hydrografika. Jednak na lusterka zrobię przymiarkę foli o wzorze szczotkowanego aluminium bo jestem ciekaw efektu. Co do układania się folii to nie jest tak źle.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]