http://loudlink.eu/webshop/index.php...&products_id=3
sciągnij upgrade, zrób lepszy przewód i gwarantuje ci ze będzie lepiej grać. Nie wiem jak tam twoje ustawienia wzmacniaczy i głośniki jakie masz ale nie ma prawa pierdziec
wracam do problemu gwizdania po podłączeniu przez miniiso wzmaka standardowego w bagażniku - przy czym oczywiście bezpośrednio do akumulatora. Gwizd zgodny z obrotami silnika - czy ktoś po takiej przeróbce borykał się z taką przypadłością w 166.
Witam mam to samo ale tylko w przypadku odtwarzania plyty cd przez zmieniarke natomiast jak gra radio to wszystko jest idealnie i nie ma zadnych zaklocen /gwizdow/. Chcialbym nadmienic ze wszystko mam oryginalne.
Witam mam pytanie odnośnie wzmocnienia mocy moich głośników
Mam 10 głośników ale przypuszczam ze te w półce są po prostu dołożone...
Procesora dźwięku DSP w bagażniku też raczej nie widziałem ;/
Jedynie wychodzi tam taki niebieski grubszy kabel zakończony jakby kable "euro" - od czego on jest?
Chciałbym zeby moje głośniki grały jeszcze lepiej i mocniej.
Co zrobić?
Jeżeli nie masz DSP to najtaniej i najlepiej wyjdzie Ci je dokupić. Jakość jest druzgocząco lepsza niż podstawowego zestawu. Koszt jakieś 500-600zł. Jednak są tacy którym to nie wystarczy i musi im coś jeszcze bardziej łupać. Wtedy musisz zainwestować więcej i wymodzić jakiś lepszy zestaw wzmacniacz z głośnikami. W dziale tuning jest temat o audio do 166. Poczytaj.
a wystarczy samo DSP czy jeszcze wiązki muszę kupować itp?
Czy wiązki juz będę miał gotowe wszystkie?
Musisz kupić komplet. Wszystkie głośniki (są inne), wiązka, wzmacniacz. To lata w cenie 500-600zł komplet.
Marek wiesz może czy DSP z przed FL można montować do FL, czy jest jakaś różnica ?
Born to be wild!