Cztery strzykawki z apteki, dwa metry wężyka do napowietrzania z akwarystycznego?![]()
Cztery strzykawki z apteki, dwa metry wężyka do napowietrzania z akwarystycznego?![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Temat zapowiadał się ciekawie, ale jakoś małostkowo się zrobiło...
Jak to w końcu jest z tymi wtryskiwaczami, na serwisie aukcyjnym są końcówki wtrysków, dość tanie, ma sens wymiana we własnym zakresie?
Moim zdaniem nie bardzo się to opłaca.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
też pisałem do gościa od "końcówek" musisz później je i tak regulować więc nie widzę sensu samemu ich regenerować
u mnie w pracy maja X431 DIAGUN, jeszcze tym spróbuję sprawdzić, porobię zdjęcia wyników
Ostatnio edytowane przez lukas1983 ; 31-08-2012 o 07:46
zrobiłem dziś test przelewowy, nie wygląda to dobrze
1- 9
2- 6
3- 7,5
4- 7,5
wyniki pochodzą z podziałki menzurek
3 wtryski do wymiany
2 jest dobry bo zmieniałem go zaraz po kupnie ( wcześniejszemu właścicielowi widocznie padł jako pierwszy i włożył z końcówką 002, ja go zmieniłem na prawidłowy z małym przebiegiem i dla tego chyba jest w lepszej kondycji od pozostałych )
Ja umówiłem się ze szrociarzem, ze przygotuje mi 4-5 szt wtryskiwaczy no i sobie wybiorę jeden, może dwa takie co będą najlepsze. Po 100zł za szt to nie najgorsza cena, ale tez w sumie bez szału.
Generalnie nie ma tragedii.
Na Twoim miejscu podał bym jakiś środek do czyszczenia - tylko dobry!
Jakieś Liquy Moly czy Valvoline.
Zaaplikowałbym dwie dawki na pełen bak i potem znowu próba.
Poza tym - nie masz pewności, że drugi jest dobry bo nie znasz wartości nominalnej. Może to właśnie drugi leje i mało przelewem wraca.