Proszę usunąć ten post.
Proszę usunąć ten post.
Proszę usunąć!
WIDZĘ ZE CO NIEKTÓRE OSOBY ZACZYNA BAWIĆ TEN POST. NIE WIDZĘ W TYM NIC SMIESZNEGO ZE KOBIETA PYTA O TAKIE SPRAWY, A JEŻELI NIEKTÓRZY NIE POTRAFIA PODZIELIĆ SIĘ SWOIMI PORADAMI TO LEPIEJ NIECH ZAMILKNĄ, LUB IDĄ DO PIASKOWNICY.
Śmiech to zdrowie.Napisał Izabela
![]()
A tak na poważnie to jedź i wymień ten olej i już się nie zastanawiaj.
Tylko na Miłość Boską nie na Mobil.
Izabela, pytasz aby sie dowiedziec a jak Ci ludzie ktorzy sie znają piszą zebys wymienila olej na 10W40 to Ty piszesz ze wymienisz na 5W40.
No wiec dlatego zadalem pytanie po co szukasz pomocy skoro i tak zrobisz jak uwazasz.
O rozrządzie to nawet nie wspomne bo nie tego tyczy sie ten temat
fred
Witam Koleżankę
Jedna podpowiedź - o Autexie zdanie mam nie najlepsze... Polecam Torital w Toruniu (ASO Fiata, wczesniej mieli tez salon alfy...) W kazdym razie jesli cos bedzie wymagalo naprawy szybciej zorganizuje lawety do Torunia niz pojade do autexu :roll:
AR 156 1.8 TS LPG -> AR 159 Sportwagon 1.9 JTDm Ti -> BMW 520xD
na początku postu zasugerowano mi zeby wlac 5W40-czyli taki jaki jest. wiec pomyslalm ze tak zrobie. ale skoro niektorzy pisza 10W40 a inni 5W4O to jak ja mam to przyjąć? Albo, albo... wiem, ze ludzie maja różne zdania i poglądy stąd te róznice w zdaniach, ale jakas decyzje musze podjac. wiec skoro napisalam ze wymienie na 5W40 to mnie za to chłostacie, jak napisze ze na 10W40-to zlinczuja mnie pozostali, to co ja mam zrobic? :shock: napislam co poprzedni wlascicel wymienial-tak przy okazji, bo wczoraj zagladalm zeby zobaczyc poziom oleju, ot tak wspominialam, nie wdawalam sie w szczegoly bo wiem przeciez dobrze ze tego post nie dotyczy
Acha, dzięki tom993.byalm ostatnio w ASO wlasnie,ale nie bede sie rozpisywac bo nie tego dotyczy temat,w kazdym razie skonczylo sie tym ze autko wyladowalo w warsztacie :cry:
Kolega Areks sugerował olej na dolewkę a nie na wymianę.Napisał Izabela
a czy ja pislam ze chce wymienic? pislam caly czas ze jest od 1/2 do 3/4 poziom,i chcialam dolac, caly czas sie rozchodzilo o to jaki olej. NIGDZIE NIE PISLAM ZE JA CHCE WYMIENIC NA NOWY, JEDYNIE ZAPYTALAM CZY W ASO TO DUZY KOSZT-TAK NA PRZYSZLOŚĆ. nie wiem o co sie koledze rozchodzi.