ja mam GT (w środku to samo co 147) a 147 fl ma moja Dziewczyna, więc chyba mogę się wypowiedzieć?
a ja z kolei uważam, że każda działalność na rzecz Alfy jest pozytywna. Tutaj mamy mały dział dla 147, tam będzie całe forum. Ja sam się spotkałem z dezaprobatą na innym forum po tym jak założyłem fanpage na facebooku odnośnie Alfy. Od razu padły komentarze, że konkurencja, że po co, że jak ja mogłem, itd... A miało być i jest zupełnie odwrotnie. A więc wniosek jest dla mnie jeden- żyjemy i działamy, więc dajmy działać innym, jeżeli mają tylko chęci. Bo w dzisiejszych czasach jest trudno z tym czasami.
Poza tym forum istnieje dokładnie od 6 dni (zważając na wypowiedź kolegi i jej datę), a co niektórzy wyśmiewają się z liczby użytkowników i gości. Żadne forum nie miało 15 000 tematów w pierwszym tygodniu działalności. Dajmy mu szanse i czas na rozwój.
Piszecie o tym, że po co być na 2 forach, skoro tu jest mnóstwo informacji. Ok, rozumiem. Ja swojego czasu też byłem użytkownikiem innego forum poza AH. Zawsze Alfaholików uważałem za swój klub macieżysty, ale ten drugi traktowałem regionalnie, głównie do umawiania się na spoty. Ale nie mówcie, że wszyscy z Was są zarejestrowani tylko na tym forum. Istnieją inne ogólnopolskie kluby i znam sporo osób, które jest zarejestrowane i tu i tam.
Tak więc kolego, namówię Dziewczynę na zarejestrowanie sięliczę na to, że z czasem forum się rozbuduje, bo póki co wygląda to średnio, ale wiem, że początki po prostu takie muszą być
na początek brakuje na pewno działu technicznego
tak, czy siak- popieram i życzę powodzenia![]()