To jedynie jak wyciągnie się licznik to jest szansa zeby go np wymienic ? Bo raczej zawiesza mi sie ten od zaminy kierunków.
To jedynie jak wyciągnie się licznik to jest szansa zeby go np wymienic ? Bo raczej zawiesza mi sie ten od zaminy kierunków.
prawa wygląda tak że wszystko udało się zrobić bez zdejmowania całej deski ! Da się wymienić ten silniczek od strony licznika. Wychodzi bez problemów i wystarczy tylko założyć nowy ! Na początku miałem w sumie problem z wyciągnięciem jego ale udało się po jakimś czasie, później było gorzej go włożyć ale wszystko się udało i działa bez problemu !Zajęło mi to dobre parę godzin no ale wreszcie doszedłem do tego i nie wyskakuje już mi błąd Momentary connection to air conditioner faulty ! Teraz jak bym miał to zmieniać to wydaje mi się ze w godzinkę ze wszystkim
Nie dałem się naciągnąć niby fachowcom że trzeba ściągać całą deskę i innym magikom ze tego nie da się zrobić i koszty minimalne ponad 1000 zł :/ ! Pozdrawiam wszystkich też którzy byli przekonani ze nie da się tego wymienić ! 1 Dzień roboty i wszystko chodzi tak jak ma być ! Do przodu jakieś 1000 zł
![]()
Wystarczyły chęci i udało się ! Koszt jaki mnie to wyniosło silniczek który udało mi się kupić za 20 złTroszkę nerwów i tyle
Pozdrawiam wszystkich którzy nie wierzyli we mnie
Witam mam ten sam problem z tym nawiewem,w takiej sytuacji że jest to mozliwe do naprawienia, postanawiam się tym zająć silniczek takowy do wymiany posiadam, a czas na wymianę tego silniczka nie ma w moim przypadku najmniejszego znaczenia,oby tylko to zadziało. Pozdrawiam.
Dodano po 4 minutes:
w zasadzie to mógłbys opisać po koleji czynności jakie wykonywałeś żeby wyjąc ten silniczek.
Ostatnio edytowane przez jasiu166 ; 03-07-2014 o 21:48 Powód: Dodano