Ja za to niesłyszałem o Alfie TS która by paliła 0,6ml na 1000km![]()
Chodziło o 0,6l/1000km
Ja za to niesłyszałem o Alfie TS która by paliła 0,6ml na 1000km![]()
Chodziło o 0,6l/1000km
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Tak, w okolicach 0.6 ale przy butowaniu, tak to schodzi nizej, w ASO powiedzieli, ze to moga byc uszczelniacze zaworów, bo za nim go dostałem to samochód stał 1-2 miesiace bezczynnie u mnie nie ma zadnych ogarnietych mechaników w mieście, a samo ASO moze to zrobic tylko z demontazem glowicy, a nie chetnie mam 2,500zł na zbyciu przy przeprowadzce
Na razie jeden gościu zaoferował mi ładne mondeo 2.0 TDCI, 9 miesiecy temu robione sprzeglo, dwumas, cos w zawieszeniu, filtry oleje itd. Ale tutaj boje się, czy nie dupną mi te wtryski z common rail'em, a wtedy cała magia... pójdzie na spacer.
http://tablica.pl/oferta/ford-mondeo...5-ID31xHz.html
Drugi gościu mi zaoferował 156 1.9 JTD, swiezo po robionym zwieszeniu, nowe turbo, filtry, plyny, akumulator, no po prostu igiełka, taka igiełka, że mi sie nie chce wierzyć, tym bardziej, że gościu jest handlarzem.
Trzecie, to euromot u mnie w mieście
http://euromot.otomoto.pl/alfa-romeo...C29958274.html
Czwarta opcja, zastanawiam sie, aby alfe zatrzymać a walnąć tam LPG, ale nie wiem jak to się ma do mojego silnika + ten uciekajacy olej, trzeba byloby sie zainteresowac tą głowica... Nie stawiam na niz powaznego, bo samochod ciagnie jak czołg, nie dymi, nie ma wiekszego spalania, nie jest zapocony (jedynie stary pot po uszczelce pod pokrywa zaworów, ktora wymienilem)
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 02-08-2013 o 12:58
Ta cena którą sobie życzysz plus to co trzeba zrobić to wg mnie jakiś żart. Niestety musisz przyjąć to, że nie udało ci się z tą sztuką i to co zainwestowałeś już się nie zwróci. Jak ci daje ktoś coś w podobnej cenie na zamianę to bym się zamieniał. Tylko żebyś nie zamienił "jakotakiego" na jeszcze gorsze.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Jak mogles sobie wyczytac z tematu, samochod jest wart mniej, ale po prostu dalem oferte graniczna, na MAX, a noz sie uda... Jak nie, to bede systematycznie schodzil z ceny, albo go wyremontuje i zostawie sobie. Z kolei jak w tym fordzie mi walna wtryski to jakbym sobie kupił nowy silnik do alfy... A z kolei to co mi daje euromot w postaci 2.4 JTD to tez niewiadomo, a i oszczednosc paliwa raczej bedzie znikoma co do ts'a przy tej pojemnosci
@@
Bylem własnie w euromocie, koszt założenia lpg to jakies 4,500zł, wiec podziekowałem, samochod dalem za 10,5 te 500zl do negocjacji mysle i trzzeba sie go pozbyc ;/ szkoda mi w cholere, ale mus to mus, zajade sie na benzynie
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 02-08-2013 o 13:04
Jezdzil ktos tu kiedys Astra ? Czy zdarzaja jej sie powazniejsze wpadki, na kilka tys ? Gosciu pisze, ze jest zrobiony rozrzad itd. Wiec ten poczatek mialbym z glowy. Nie powiem, zainteresował mnie ten samochod. Tylko podejrzane, ktos wymienil rozrzad, plyny, wszystko i go sprzedal ?
http://euro-cars12.otomoto.pl/opel-a...C30102645.html
Jakby ktos tą astre ogladal, to odradzam![]()
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 03-08-2013 o 14:36