Dokładnie tak a za ile była ta poliftowa
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie tak a za ile była ta poliftowa
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Ja do swojej dorzucam sprawną zmieniarke org
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
No coś w tym jest, kumpel ma stacje multi+ori Bose w 159 i moim zdaniem gra to tak samo jak nie gorzej w porównaniu do moich normalnych głośników+ori zwykłe radio bez mp3. Może dobrze, że temat dołożenia nawi poliftowego do 159 przedlifotwej został poruszony, bo przynajmniej jak ktoś się na to natknie to sie nie wpakuje w kłopoty![]()
Witam
Koledzy jestem świeżo po aktualizacji softu do 12.3 i muszę powiedzieć że trochę miałem z tym problemów.
Wyjaśnię, że przy aktualizacji musiałem nagrać soft na płytce CD Verbatim bo na wszelkich innych moja navi nie mogła się zaktualizować. Tutaj podziękowania dla kolegi z forum marqo !!!! Wielkie dzięki za info i płytki, które właśnie doszły.
Po drugie prędkość nagrania musi być jak najniższa i po trzecie polecam aby przed tą operacją zakupić sobie coś i wyczyścić napęd CD.
No i uwaga dla potomnych. Jeśli kierujecie się tą instrukcją z forum, to ten kod należy wpisywać nie jak wyświetli się Flesher tylko jak po raz drugi włączany radio to jak pojawi się już to okrągłe logo ALFY i wtedy powoli ale bez przerw należy ten kod wstukać i wszystko działa dalej samo.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia przy aktualizacjach no i w razie "w" służę pomocą.
a mam inne pytanie wgrałem nowy soft do navi jak teraz załączyć zakładkę aby było widać radio i parametry spalania i trasy na 1 oknie
w starej naciskałem audio i main i było ok a tu nie wiem jak to włączyć da się?
Niestety nie
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON