również dołączam się razem z bratem do wielkich podziękowań dla organizatorów, za wspaniałą imprezę, było zaje... Mam nadzieję że w przyszłym roku również coś zorganizujeciePomorze czeka i chce więcej, tak sympatycznych zlotów
![]()
również dołączam się razem z bratem do wielkich podziękowań dla organizatorów, za wspaniałą imprezę, było zaje... Mam nadzieję że w przyszłym roku również coś zorganizujeciePomorze czeka i chce więcej, tak sympatycznych zlotów
![]()
znalazłem kolejne zdjęcia na forum naszych nowych przyjaciół z pomorza https://plus.google.com/photos/10989...NHmm6JOqnDHE2A
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
Nawet nie było okazji powiedzieć, że pod Wasza nieobecnośc sobie polukaliśmy na Waszą 147moja Dziewczyna od teraz sama będzie planować zakup 147
Dzięki za nieświadome zaszczepienie w Marcie miłości do Alfy
---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
a tak przy okazji, możek ktoś podać jakiś link z Youtuba z filmikami? jeżeli już wrzuciliście?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A była chwila na to by przetestować. Ja swojego auta nie zamykam na 3 spusty więc jak ktoś chce coś obejrzeć to zawsze zapraszam. Zwróć uwagę na tylne nadkola u siebie bo zagięcie rantów błotników nic nie dało i kamyki będą Ci obijały błotniki od wewnątrz.
No to chyba Ci opony same z siebie pozaginały ranty błotników![]()