No właśnie dlatego turlam się micrą teraz i jeszcze dłuzszy czas sie pomęcze heh
Jedyne dla mnie ze za małe to auto i mi trochę ciężko śmigać nią ale dam radę ;]
Wazne ze jeździ z punktu A do B i spokój
No właśnie dlatego turlam się micrą teraz i jeszcze dłuzszy czas sie pomęcze heh
Jedyne dla mnie ze za małe to auto i mi trochę ciężko śmigać nią ale dam radę ;]
Wazne ze jeździ z punktu A do B i spokój
Witam!
Ktos wyzej chcial zebym wrzucil fotki mojej belli i napisal cos o sobie.Wiec jedziemy!
Zaden ze mnie Alfista, w 159-tce sie poprostu zakochalem wiec padla decyzja o poszukiwaniach szczegolnie modelu Ti, chociaz w kazdej wersji sa piekne i tez je bralem pod uwage. Autko mam od 2 miesiecy, przy zakupie wybieralem miedzy BMW e90/e92 330/320d m sport, Lexus is250, volvo s40 R-Design. Wszystkimi jezdzilem, do Alfy wsiadlem jako ostatniej. Bylem bliski kupienia Lexusa i BMW 330d, ale trudna decyzja o zakupie nie zapadla. E92 samo sie wyeliminowalo cena stosunkowo za duza. Przyszedl czas na Belle, wsiadlem i poczulem ze to jest to, auto stworzone dla mnie, jakby tylko dla mnie je zaprojektowaliKonkurencje miala jak widzicie ciezka, ale nadrabiala z kazdym etapem moich ogledzin. Piekna na zawnatrz, piekne wnetrze i jeszcze lepiej jezdzi! i dotego jest ich naprawde malo. Nie chce sie juz wiecej rozpisywac. mowiac krotko zostanie na bardzo dlugo. pozdrawiam
ps. aparat slaby(albo fotograf) wyszla zbyt jasno czerwona, ten kolor jest ciemniejszy.
![]()
Piekna
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Darek, zadbana, ladna i 'rasowa' sztuka. Przyjemnosci
PS. Z tych samochodow co wymieniales to chyba tylko lexus moze byc konkurencja. Wiem bo znajomy wlasnie ma takiego i musze przyznac, ze niczego sobie...
Pzdr
Cool sorzedales swoją?
Wysłane z mojego HTC One
Dzieki panowie!
Czorny05 zgadzam sie, Lexus byl na 2 miejscu, mimo tego ze zawsze wzdychalem do BMW, ponoc genialna 330d zostala w tyle. Prawie kupilem Lexusa is250 automat z manetkami, bylem zdecydowany ale uznalem ze wroce do domu i jak ochlone to podejme decyzje, pomyslalem auto drogie, szybko sie nie sprzeda. Jak wysiadalem, przyjechal go ogladac Irlandczyk, od razu powiedzial ze go bierze, bez jazdy probnejza 2 godziny dzwonie do dealera, sprzedany!
ciekawostki
http://www.gumtree.ie/cp-cars-in-may...-147-589879178
Artur jakbys widzial gdzies w Polnocnej taniego spidera to daj znac![]()
Poki co nie ma nic jest jeden ale z '99 . Ja ubezpieczylem dzisiaj swoja w axie i zaspiewali mi 497f wiec jak na moje 26 lat to dobra cena zwlaszcza ze w zeszlym roku mialem prawie 800f
Dodano po 5 minutes:
Darek piekna suka szkoda tylko,ze nie 2.4Mi juz sie sni po nocach 2.4 zrobiona w okolice 250bhp oby tylko moja ktos zechcial przytulic to przesiadziemy sie na cos mocniejszego jesli.nie trafi sie zadna alfa rozwazam rowniez e60,e92 i a6.
Ostatnio edytowane przez Jony88 ; 02-06-2014 o 21:53 Powód: Dodano
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html