Haha mocne te słabe.
Wysłane z mojej elektrycznej knigi za pomocą ruterka linka bez kabelka![]()
Haha mocne te słabe.
Wysłane z mojej elektrycznej knigi za pomocą ruterka linka bez kabelka![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Dzis mialem nieprzyjemna sytuacje.... a wiec... podjechalem z ciezka paczka na poczte i zaparkowalem na 5 minut przy garazach - nikogo nie zastawilem (zakaz zatrzymywania). Zatargalem paczke na poczte i poszedlem przestawic auto (w czasie parkowania juz straz miejska wykazywala sie wlepianiem mandatow)...
No i przychodze patrze wyrwana tablica rejestracyjna i brak jej... pytam sie czy cos widzieli (byli 10m od samochodu).. a jeden z tych deb... mandat chcial mi wypisac... skonczylo sie na "obrazie wladzy i checi wypisania kolejnego mandatu"..
Final spray taki ze musze kupic nowe ramki, tablice znalazlem w pobliskim smietniku, a panowie ze strazy dostali pare ch... i obylo sie bez mandatu
ps. kto sprzedaje ramki? do kogo sie usmiechnac?
barat -> dziekowac, juz zamowilem![]()
mechanik który montował Belli nowe amortyzatory najpierw wyrwał klamkę od strony kierowcy, a potem złamał drążek od podnoszenia fotela... normalnie brak mi słów...
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
O kurde, caly miesiac nikt tu nie pisal, nie psuja wam sie te Alfy kolezanki i koledzy
Ja moja przegonilem po S8 (delikatnie, w granicach przepisow), a ta wziela i wyzygala caly plyn chlodniczy przez jakis lacznik (?) na dole silnika kolo prawego nadkola (dokladnie nie widac, ale jak troche przestygla to dolalem i wszystko sobie swobodnie wyplynelo wiec cos jest ewidentnie urwane. Na szczescie za namowa kolegow zostalem w grudniu czlonkiem PZMotu i juz czekam na lawete, ktora zabierze Belle na parking a jutro do Tomka S. (sie cholera stesknila przez te dwa miesiace, kurde, chyba dluzszej przerwy w spotkaniach z warsztatem nie pamieta... Czesciej sie widze z Tomkiem niz z rodzicami i wiekszoscia znajomych...)
Hehe a to chyba za to ze wczoraj ogladalem Crosswagona Erniego (na forum i otomoto) i juz mnie korcilo, coby zaproponowac mu deal jakis (deklarowal zamianke na 156 1.8 TS) ale jak Bella tak mnie "lubi" to nie oddam
PS. Niezle zygnela i to chyba juz w czasie jazdy po tej nieszczesnej S8 bo i cala tylna opona byla mokra....
Teraz czeka sobie na transport do warsztatuAssistance to jednak dobra rzecz
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 03-04-2012 o 21:38
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
no to i ja sie pochwale ze nie ja ale moja kochana żona przecharatała przedni zderzak o murek od ogrodzenia sie biedula nie mogła zawrucic i poszła po bandzieno i co ja moge jej powiedziec? krzyczał nie bede bo to nie ładnie i jeszcze mi potem powie ze auto znowu najważniejsze
a no i jeszcze wysłane z mojego krawata za pomocą spinki![]()
o co k'mon???
Dzisiaj przy próbie zmiany tylnych sprężyn niestety ale ukręciłem kontre w łączniku stabilizatora ...
No i alfa musiała zostać przed garażem,
Jutro mam nadzieje że wreszcie zagości na całym aucie -35 i będzie można przetestować jak to lata
147 powodów do zadowolenia
Kuriozum, kompletnie skorodowało mi mocowanie anteny radiowej i rzeczona odpadła zupełnie bez gracji. Ręce też opadły![]()
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo GT 1910 JTD | Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva