To dobrze, że Ci nie przysłał kierownicy do Dacii z dopiskiem, że zdjęcia pomylił.
To dobrze, że Ci nie przysłał kierownicy do Dacii z dopiskiem, że zdjęcia pomylił.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Kilka zdjęć gałki do TS/JTS'ów z grawerowanym logo. Miałem taką jedną bez tłoczonych oznaczeń i zrobiłem logo na próbę. Rozmiar mały bo to dość wypukła powierzchnia ale wkrótce będę próbował zrobić takie o większej średnicy. Obszyłem też gałkę od Sesespeed'a i pewnie dziś pojawi się w bazarze.
Ładne cudeńko z tym grawerem![]()
Może z deka nie na temat ale jak tyle tego obszywasz to mi pomożesz Belfrze. Daj jakieś fotki gałek na wcisk do Alfy, moja to tandetne "coś" i chętnie zastąpię ją zamiennikiem skóra/alu, najlepiej w komplecie z nakładką ręcznego.
Do 155, domyślam się że system mocowania to standard niezależnie od modelu. A nakładki na ręczny jakieś masz?? Najlepiej żeby było w jednym stylu wszystko. Mam też do obszycia drobnicę ale z tym zgłoszę się do Ciebie na PW.
Witam
Nie do końca w temacie obszywania ale myślę że najszybciej tu uzyskam pomoc.
Mam zwykłą skórzaną kierownicę (156FL) i chciałbym wymienić na wielofunkcyjną ale w wersji z wypustami na kciuki,
pytanie czy airbag będzie pasował ze zwykłej do wielofunkcyjnej ?