Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Tomtrz, tu nie ma się z czego śmiać. Skoro koleś, który nie kojarzy co napisał 3 posty wstecz potrafi pokojarzyć problem, a ty od 400 stron uważasz, że jak będzie problem, to się weźmiemy za jego rozwiązanie.... to weź się zastanów może nad sobą.
I po raz trzeci - może przeoczyłeś - wytłumacz jak to jest z tym promem.
No tak, jak już się nie ma, totalnie nic do napisania, to próbuje się wciskać ciemnotę i to tak, że ja niby coś takiego pisałem - poczytaj sobie początek dyskusji, w którym, wielokrotnie pisałem o tym, że horyzont czasowy inwestowania koncernów samochodowych, to jest kilkanaście/kilkadziesiąt lat, ale ktoś kto wypisuje takie brednie jak Ty, zapewne nawet tego nie zauważył - kolejny przejaw whatobautyzmu - odpowiedz na moje pytanie dotyczące miejsc ładowania na osiedlach, bo chyba tej bzdury, która przeczy poprzednim Twoim bzdurom, nie traktujesz jak odpowiedzi?
ale na jaki to problem, według ciebie nie ma rozwiązania? Czym nas, te elektryki, zaskoczą?
ale co z tym promem? Chłopie - jeszcze raz, no pali się. A sprawdz sobie jak sie paliły statki, gdzie były same auta spalinowe. Tez kilka dni, też niewiele z nich zostało. No i co? sensacja?![]()
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
dlaczego ten statek holują jak najdalej od brzegu, licząc na to, że zatonie. Zamiast na mieliznę wyrzucić i zutylizować cenne surowce? Przecież podobno to się bardzo opłaca...
- - - Updated - - -
W Europie są potężne nieeksploatowane pokłady węgla. Technologie pozyskiwania paliw płynnych z węgla są znane od dawna. Nie potrzebujemy ani ropy z Rosji ani baterii od Chińczyków.
Czyli teraz sugerujesz, że elektromobilność ma za zadanie pozostawienie tych zasobów potomnym, po to, żeby mogli sobie, w muzealnym klimacie pooglądać ropę naftową?
Mój znajomy poprosił szwagra, żeby, podczas jego nieobecności, tenże szwagier, który u niego mieszkał, skopał kawałek rabatki - wraca, a tam nic nie ruszone, a więc pyta:
- Jacek, dlaczego nie skopałeś tej rabatki?
- wiesz Franiu, wbiłem szpadel i próbowałem, ale on tak trzeszał, jakby miał się złamać.
To jest w 100%, autentyczna historia, a na pytanie, kto w tej dyskusji jest tym "Jackiem", niech każdy sobie odpowie, po tym wpisie Aldiego - szejkowie się nie martwią, a on, bidulek ma kłopot![]()
Ostatnio edytowane przez yaniq ; 31-07-2023 o 13:16