Nazar, jo Ci godom, nie słuchej goroli ino rób swoje
poszukomy noviteca -40 bydzie dalej koza to pójdzie bilstein b12 i bydzie spokój![]()
Nazar, jo Ci godom, nie słuchej goroli ino rób swoje
poszukomy noviteca -40 bydzie dalej koza to pójdzie bilstein b12 i bydzie spokój![]()
moja SIWO 9 --------> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...szara_9_a.html
Ebol zaklepej tego Noviteca . Amory się ogarnie -zajezdzi się seryjne a potem pójdą sportowe .
Moim skromnym zdaniem jedne z lepszych jakie mialem i mam,et 35 5x110 srednica 18 cali ronal,otw centrujacy 65mm,pasuja idealnie nawet na brembo z alfy 166,bez dystansów,nawet dekielki pasuja![]()
Rzeczywiście ładne. Mógłbyś je przystawić do auta?
Tak poza tym przy et35 niepotrzebne dystanse? Jakie et pasuje przy dużym brembo bez potrzeby montowania dystansów?
wszystko zalezy od ksztaltu felgi et schodzi na drugi plan ,moze ktos zrobi wizualizacje?kolega Wegorz da rade dopiero w sobote
moze byc na tym aucie![]()
Misiek - mówisz i masz ;-) Tak na kolanie i nie wiem czy średnica pasuje (raczej u Ciebie tak, bo wzorowałem się na tym co było, u mnie nieco gorzej - bo większa zgadywanka)
![]()
Ostatnio edytowane przez serath ; 11-12-2014 o 23:52 Powód: 2gie zdjęcie do poprawy - wrzucę później
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
na czarnym ladnie te ronale
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
I kolor wcisnąłem w miarę podobny - zdjęcie z netu szybciej się edytuje niż fantazyjny dywan Miśka.
A - Czarny - zła odpowiedź -)
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Felgi 18 + opony 225/40 i do tego obniżenie o 40 mm
Przerabiał może ktoś taki temat ?
40 mm to nie będzie za dużo ?