A czyja 156 stoi pod Carrefourem na Borowskiej (posiada klubowe ramki)? Migałem, machałem ale nie było reakcji, potem okazało się, że wysiadła z Niej o ile dobrze widziałem blond Pani...![]()
A czyja 156 stoi pod Carrefourem na Borowskiej (posiada klubowe ramki)? Migałem, machałem ale nie było reakcji, potem okazało się, że wysiadła z Niej o ile dobrze widziałem blond Pani...![]()
a ja pozdrawiam kolege z zielonej 145 takiej jak mojej z legnicy na blachach DL ... kolega na pewno klubowicz bo widzialem auto na forum,
podjezdzalem na orlen w zlotoryi gdy kolega stal na parkingu obok stacji a nastepnie ruszal w strone legnicy zapewne mnie nie widzial ale co tam - pozdrowic mozna![]()
Kto jechał Funią na klubowych ramkach wczoraj ok 18:00 lotniczą i skręcał w stronę Kozanowa, blachy "PL XXXX" ???
P.O.Z.D.R.O.
ystian namierzony w niebieskiej Pandzie w Z-cach (jeśli się nie mylę)
Mijałem Cię dzisiaj 2x (Alfą koło ALDI i Uno na Żeromskiego - to ja mrugałem)
Pozdawiam kolege z ktorym sie witalem kilka dni temu na moscie pomiedzy trzebinia a Chrzanowem, AR 156
Wczoraj na nowym moscie nad Slęza, zreszta juz drugi raz, Rain czesto sie tu kręcisz.
a ja pozdrawiam kolegów z czerwonego Civica których przed chwilą w jakże elegancki sposób objechałem na królewieckiej - kuźwa ale człowoiek jest głupi nawet nie wiem ile miałem na blacie... ale miałem jakąś dziwną zachciewajkę i oni też... hehe - Alfa rządzi![]()
Pozdrówka dla koleżki w zielonej 156 mijanego dziś przed Leśnicą.
Kurde, słońce tak waliło po gałach, że ledwo się ogarnąłem i w ostatniej chwili wite zajechałem![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------