jak tam z moimi nalepkami?
jak tam z moimi nalepkami?
to moze i ja zapytam jak tam moje zamowienie ? robi sie, a moze juz zrobione ?!
Hehe. Chyba narobiliśmy koledze sporo dodatkowej pracy. Pewnie cena niedługo skoczy![]()
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
proszę bardzopozytywnych opinii nigdy dość
właśnie otóż to, sposób z suszarką do włosów rozwiązuje wiele problemów z folią, pozatym jak komuś nie wyjdzie nalepianie to folia wylewana ma to do siebie że po podgrzaniu wraca do swego pierwotnego kształtu i można próbować po raz kolejny lepić...
no i dzięki za wstawkę zdjęć!
pierwszy raz w zasadzie spotykam się z opnią że klej jest za słaby, śmiałbym twierdzić nawet że jest b. mocny, może było zimno na podwórku, wtedy klej owszem slabnie w takich warunkach, spróbuj suszarką folię przygrzać, powinno to sprawę załatwić, a jak by co to reklamacje oczywiścię uznaję żeby nie było że lipe robięco do wielkości - wezmę to pod uwagę
podaj mi średnicę jaką potrzebujesz, dzisiaj dla kolegi wysłałem do Saaba, gdzie występuje podobny problem jak u nas z balknięciem
wysłane - czwartek-pt powinny dojść
zrobione wszytsko co kolega sobie życzyłwysłane dzisiaj!
cena nie skoczybo teraz to głupio podnosić....no chyba że o wskaźnik inflacji i w sytuacji coraz droższej ropy oraz stale rosnących kosztów życia....no dobra przekonałeś mnie
zostaje na tym samym poziomie, robię to właśnie jako dodatkowe zajęcie stąd brak reguralnego odzewu, wiadomo człowiek przy kompie 24 h nie siedzi, ale jak tylko jest wolna chwila od razu biorę się za odpisywanie
no i na koniec - wszystkim zainteresowanym - odpowiedzi poszły na PW, a wysłane w tym tygodniu koperty z zawartością poszły do:
Impuls
alces1
NERO2287
FredzioPL
woyteq
brera21
alfaholic145JTD
rafik
serdeczne dzięki wszystkim i zapraszam!!!!!!
wiertlo
Ostatnio edytowane przez premek ; 16-05-2011 o 21:24
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
ja nie dostalem jeszcze nic, a myslalem ze na weekend bede sie lansowal juz z nowym escudo ;/
wiertlo masz pełną skrzynkę więc zapytam tutaj
Robiłeś już może znaczki do AR159? Nie wiem czy znaczek ma taką samą średnicę jak w AR156 ,a nie mam suwmiarki żeby to dokładnie zmierzyć.
Z chęcią kupię naklejki na emblematy do alfy 166.
miało byc na czwartek-piatek, jest poniedziałek i nie ma![]()