Nie do końca - napisałem też, że info odnośnie wybranych zapachów doślę później. Jagiel oczywiście do mnie napisał i odpisałem. Zapachy wybrane już dawno. Jak widać nie było pośpiechu.
P.S. Nie kabluj![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 29-03-2011 o 10:05
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Więc czekamy ale już nie długo... - mam nadzieje, że na swięta już zapachy do nas dotrą![]()
tylko które? żebyśmy tylko ich na choinkę nie wieszali![]()
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
Ludzie , co za dziecinada .Albo ktoś zamawia i tym samym robi automatycznie przelew za zamówiony towar , albo towar który chciał by mieć liże tylko przez szybę.
Fakt, są to kwoty rzędu 20 zł jak koś brał więcej sztuk i nie trzeba na to odkładać pieniędzy miesiącami. Ja też uważam, że jak ktoś jest tołknięty to zamawia i robi przelew co moze zająć max 3 dni. Nom ale na początku ustalono takie regóły a nie inne i musimy się ich trzymać - tyle czekaliśmy to poczekamy i te parę dni dłużej na przyszłość trzeba będzie zrobić 500 osób, które pierwsze wpłacą te się na zawieszki łapią![]()
Ciekawe kiedy Jagiel sobie zapłaci![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
To najlepiej robic cos takiego ze najpierw przelew ze swoim nickiem w tytule i wtedy robic liste na biezaco i jak dochodzi do 500 szt to wysylac . No ale to moze na przyszlosc bo teraz to i tak juz po ptokach![]()
zawsze mozna teraz walnac pierwsze 500 do robienia, a reszta niech zbiera kolejna ture, przeciez rezerwowych jest troche, bw, ci co sie nie zmiescili w terminie 10 dni powinni byc wywaleni i od czegos jest lista rezerwowa nie?
dziś wieczorem lista zostanie zaktualizowana o nowe osoby z listy rezerwowej i do wszystkich tych osób pójdzie PW z informacją o rychłej wpłacie.
ci którzy nie wpłacili do dziś /oprócz Jagiela bo on zbiera kasę od paru osób od siebie/ zostają wykasowani a to na pewno wielu z Was ucieszy![]()