maile poszły
-= Alfa Romeo 145 JTD `99 NERO=- Cuore, on Facebook Cuore.pl
Łukasz dzięki bardzo fajne ujęcia , wysżło, że nawet czysty samochód jest
Super te foty sa
Napisał Alfa_Lucas maile poszły Wielkie dzięki Łukasz naprawdę superfoty) Mam nadzieję, że na najbliższy wigilijny spot uda Ci się dotrzeć
ja też poproszę foty na pw
Napisał Jola Wielkie dzięki Łukasz naprawdę superfoty) Mam nadzieję, że na najbliższy wigilijny spot uda Ci się dotrzeć Co do czwartku to tak jak mówiłem od 9 do 21 jestem w pracy ale od stycznia postaram się być regularnie Napisał ergomarcin ja też poproszę foty na pw Wyślij mi na pw maila to podeśle to co wszystkim
a co wszystkim podesłałeś ? bo jak coś więcej to dawaj i mi tez wszystko
Napisał ergomarcin ja też poproszę foty na pw Marcin, podaj Łukaszowi maila na pw możesz też mi podać, to ja Ci prześlę ---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:49 ---------- Napisał Alfa_Lucas Co do czwartku to tak jak mówiłem od 9 do 21 jestem w pracy ale od stycznia postaram się być regularnie Szkoda... ale w styczniu liczymy na Ciebie
Napisał Ciastek C a co wszystkim podesłałeś ? bo jak coś więcej to dawaj i mi tez wszystko Właśnie Ci wysłałem to co wszystkim Marcin już mam wolną skrzynkę dostałem maila że próbowałeś wysłać wiadomość do mnie ale miałem już zapchaną skrzynkę
Napisał Alfa_Lucas Wyślij mi na pw maila to podeśle to co wszystkim ...próbowałem, masz pełną skrzynkę...
Zobacz tagi
Zasady na forum